De ce Hula Hoop este cel mai amuzant sport

Cercul pentru Hula Hoop nu mai este rezervat doar copiilor. Ba din contra. Este vorba despre o adevarata activitate ludica, sportiva si tonica.

De ce Hula Hoop este cel mai amuzant sport

Hula – Hoop, o activitate accesibila tuturor. Da, este vorba despre o activitate care se poate practica de la 7 la 97 de ani. Poti sa incepi aceasta activitate fie ca esti o fire mai sportiva sau nu sau total debutanta. Cel mai bine ar fi sa incepi cu un antrenor, care te va ghida si care te va ajuta sa corectezi o postura neadecvata.

Capul si picioarele. Aceasta disciplina foarte completa este cea care va intari coordonarea, supletea si agilitatea. Este cea care iti va permite sa iti golesti capul de toate gandurile si sa te deconectezi de cotidian, distrandu-te in acelasi timp. Aceasta activitate practicata in mod constant va intari centura abdomimala si spatele.

Asemanatoare

Care sunt femeile care au marcat lumea sportului?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este important sa stii despre scaunele de pescuit?

Toti muschii corpului vor fi lucrati in timpul unei sedinte. Picioarele sunt intr-o lejera flexiune, coapsele si fesierii sunt flexati, chiar si umerii si bratele.

Si cu acest sport, poti sa arzi pana la 600 de calorii pe ora.

O alura mandra. Sedintele sunt cele care pot ameliora mai intai postura, deoarece aceasta disciplina necesita o buna ancorare la sol si o perfecta mentinere a capului care trebuie sa fie drept. Talia se va subtia de-a lungul sedintelor si centura abdominala se va tonifia.

De asemnea, aceasta disciplina nu prea are contra indicatii. Nu va afecta nici soldurile, nici spatele. Te poate ajuta chiar sa scapi de durerile de la nivelul cervicalelor sau din partea de jos a lombarelor. Va respecta de asemenea si perineul. Trebuie sa o eviti pur si simplu daca esti ranita sau daca nu ti se recomanda o practica sportiva.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De unde vine numele turneului de tenis Roland Garros?

Exercitiile sunt cele mai variate si poti invata tot felul de miscari.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More