De ce Golden Retriever este o rasa atat de populara?

Golden Retriever se numara printre cele mai populare rase de caini din lume, si asta pentru un motiv intemeiat. Sunt caini inteligenti, afectuosi si devotati, care sunt companioni minunati pentru familii, persoane in varsta si chiar copii. In acest articol iti vom oferi principalele motive pentru care rasa Golden Retriever este atat de populara

Inteligenta

Cainii din rasa Golden Retriever sunt foarte inteligenti si pot invata cu usurinta. Sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a interactiona si de a raspunde la comenzi, precum si pentru dorinta lor de a invata si de a se adapta la situatii noi. Sunt foarte sensibili si au tendinta de a retine lectiile mai repede decat alte rase de caini. Mai mult, Golden Retrieverii sunt foarte bine adaptati atat la conditii de viata in interior, cat si in exterior si se pot adapta la aproape orice stil de viata.

Afectiune

Golden Retrieverii sunt foarte afectuosi si adora sa fie alaturi de familia lor. Sunt foarte loiali si devotati si sunt foarte blanzi cu copiii. Sunt cunoscuti pentru bunatatea si afectiunea lor si adora sa fie imbratisati si mangaiati. Golden Retrieverii sunt, de asemenea, foarte sociabili si le place sa fie in preajma oamenilor si a altor animale. Au tendinta de a fi foarte calmi si echilibrati, ceea ce ii face sa fie companionii perfecti pentru multe familii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum doarme un cal

Aspect

Golden Retrieverii sunt foarte atragatori si sunt cunoscuti pentru aspectul lor bland si prietenos. Au o blana matasoasa, de lungime medie, care poate fi usor de ingrijit.  In plus, dimensiunea lor medie si greutatea proportionala fac din Golden Retriever cainele perfect pentru famili sau persoanele in varsta care doresc un caine usor de ingrijit.

Longevitate

Golden Retrieverii sunt foarte longevivi si pot trai pana la 15 ani sau chiar mai mult, daca sunt bine ingrijiti. Nu au nevoie de prea multa miscare pentru a se mentine sanatosi si se pot adapta cu usurinta la viata in casa. Mai mult, sunt foarte rezistenti la boli si pot ramane sanatosi si activi timp de multi ani.

Compatibilitate

Golden Retrieverii sunt foarte compatibili cu alte animale si se inteleg bine cu alti caini si pisici. Se adapteaza bine la familiile cu mai multe animale de companie si sunt foarte blanzi si sociabili. De asemenea, Golden Retrieverii se inteleg bine cu aproape toata lumea si se pot adapta cu usurinta atat la mediile linistite, cat si la cele zgomotoase.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Pisicile pot fi alergice la oameni?

Golden Retriever se numara printre cele mai populare rase de caini din lume, si asta dintr- un motiv intemeiat. Sunt inteligenti, afectuosi si devotati si sunt companioni minunati pentru familii, persoane in varsta si chiar copii. In plus, sunt foarte usor de dresat, foarte sociabili si foarte longevivi. Toate aceste calitati ii fac pe Golden Retriever sa fie perfecti pentru multe familii.

 

Sursa: https://www.le-saviez-vous.fr/pourquoi-les-golden-retriever-sont-si-populaires/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More