De ce este bine sa pui sare in apa de baie

Sarea are reputatia de a purifica si de a aduce noroc, indepartand spiritele rele. Poti pune o mana de sare intr-o punga mica si sa o porti mereu cu tine sau o poti lasa in casa pentru a o proteja de spiritele rele. De asemenea, poti face un dus cu sare daca simti un disconfort psihic sau emotional temporar. Acest lucru inseamna ca te locuiesc energii negative sau malefice, iar cea mai buna modalitate de a le alunga este sa faci un dus cu sare (poti face si un ritual de purificare cu tamaie).

Care sunt pasii de urmat pentru a face baie cu sare

Alege sare grunjoasa, de preferat neprocesata, cum ar fi cristalele de sare de Himalaya, si pune trei pumni de sare intr-o sticla sau intr-un ulcior.

Inmoaie sarea timp de 3 nopti sub razele lunii si recita in fiecare seara o scurta invocare: „Spala-ma de impuritatile mele si transforma aceasta sare in protectie”. Poti scrie chiar tu incantatia pentru a o face perfect personala.

Asemanatoare

Care sunt legile karmei mai putin cunoscute?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Regaseste-ti energia datorita unei bai relaxante pentru fiecare zi a saptamanii

Toarna intreaga sticla pe cap, iar aceasta va avea un efect eliberator si linistitor asupra corpului si a mintii tale. Profita de ocazie pentru a medita un timp si apoi clateste-te. Vizualizeaza energiile negative parasindu-ti corpul si intrand in sifon.

De asemenea, este posibil sa faci bai cu sare, caz in care procesul este mai simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in baie niste sare grunjoasa si uleiuri esentiale; apoi pune mainile deasupra baii pentru a magnetiza apa si recita o incantatie la alegere (protectie si purificare, de exemplu, sau rugaciunea sarii). Acest lucru iti va purifica si te va relaxa in acelasi timp. Alege uleiul esential de lavanda, care are proprietati relaxante si spirituale. Aici nu este nevoie sa te incarcati cu sare timp de 3 zile.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum pregatesti o baie pentru a alunga tristetea din viata ta

Dusul cu sare este recomandat dupa o sedinta de spiritism destul de furtunoasa, de exemplu, sau daca simti ca o entitate negativa incearca sa te posede. Nu exista niciun pericol in a face o baie sau un dus cu sare; dimpotriva, aceasta iti curata aura. Este indicat sa efectuezi acest ritual de purificare o data pe luna pentru a va elibera de toate deseurile psihice.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/doucher-avec-sel/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More