De ce este 16 ianuarie cea mai trista zi a anului?

16 ianuarie este cea mai trista zi a anului…o gluma sau realitatea? Acest lucru poate parea greu de crezut pentru unii insa trebuie sa stiti ca exista un studiu – mai precis o formula matematica – care justifica existenta acestei zile inca din 2005. Cu toate acestea, in ciuda teoriei, nu exista nicio dovada stiintifica care sa sprijine acest studiu.

Aceasta data vizeaza in special incurajarea oamenilor sa faca fata provocarilor din viata de zi cu zi si sa ii determine sa sesizeze oportunitatile viitoare.

De ce este 16 ianuarie cea mai trista zi a anului?

Intotdeauna exista o zi a saptamanii in care ne simtim mai descurajati, un anotimp al anului, o luna, o data comemorativa si acest lucru este de altfel perfect normal. Cu toate acestea, conform unui psiholog galez pe nume Cliff Arnall din cadrul Universitatii Cardiff, a treia zi de luni a lunii ianuarie este cea mai trista zi a anului, pentru rezidentii britanici in special.

Asemanatoare

Ce sunt amuletele magice si ce putere au?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este karma de familie?

Blue Monday…

Aceasta zi, cunoscuta drept Blue Monday, numele acestei zile provine de la combinatia dintre tristetea provocata de incheierea Craciunului, a vacantei cu alte cvuinte si noptile geroase de iarna si a lipsei alcoolului provocata de Dry January (o campanie de sanatate publica in cadrul careia britanicii incurajeaza oamenii sa se abtine de la consumul de alcool timp de o luna intreaga, in ianuarie).

16 ianuarie este cea mai trista zi a anului 2023. Formula matematica utilizata pentru a dovedi aceasta teorie ar fi: [W + (Dd)] xTQ / MxNA]. O formula cam complicata, nu-i asa? Iata mai jos o explicatie:

D – datoriile contractate la sfarsitul anului trecut;S (d)- salariul tau;
T- timpul care s-a scurs de la Craciun;
M – nivelul de motivatie (motivation);
W – climantul (anotimpul anului);
NA – necesitatea de a lua masuri;

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele 7 chakre

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/16-janvier-jour-plus-triste-annee/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More