De ce Cristiano Ronaldo este considerat cel mai bun fotbalist din lume?

Cristiano Ronaldo este un fotbalist fara pereche si, fara indoiala, unul din cei mai talentati din epoca moderna. Un jucator complet si talentat in ciuda varstei sale inaintate, 37 de ani. Insa, puterea si viteza sa se explica prin multa munca. Este dotat cu o perseveranta remarcabila. In plus fata de antrenamentele cu echipa, lungi si intense, Ronaldo este in permanenta preocupat de imbunatatirea performantelor.

Bestia cu chip de om

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro s-a nascut pe data de 5 februarie 1985, are o inaltime de 1,95cm si o greutate de 80 de kilograme. Redactarea unei liste de calitati si de competente ar dura o eternitate. Insa cu totii ne-am dat seama de faptul ca fotbalistul Cristiano Ronaldo poseda capacitati atletice iesite din comun. Este un fotbalist complet si polivalent.

O gandire de invingator

Asemanatoare

Cat dureaza un meci de baschet?

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce sunt mingile de tenis galbene?

Pentru a atinge un astfel de nivel, portughezul nu se bazeaza doar pe aspectul sau fizic. Cristiano Ronaldo a reusit, de-a lungul vremii, sa isi construiasca un mental de fier ghidat de pasiunea pentru fotbal. A evoluat in permanenta si, chiar daca a avut parte de succese dupa succese, nu a lasat-o niciodata mai moale. Talentul sau este de necontestat insa nu este de ajuns pentru a excela. A castigat cele mai prestigioase trofee din lumea fotbalului si a marcat in mod durabil istoria sportului pe care l-a ales inca de tanar.

Reuseste sa transmita determinarea si cheful sau de viata tuturor coechipierilor sai. Ne amintim in special de ranirea sa inca din primele minute de joc in finala Euro 2016 impotriva Frantei, ranire care, din nefericire, l-a obligat sa paraseasca jocul. Fara sa se lase invins de aceasta ranire, si-a incurajat in permanenta colegii alaturi de selectionerul Fernando Santos.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune competitii de fotbal?

Un corp sanatos intr-o minte sanatoasa

Cristiano Ronaldo isi intretine atat corpul cat si mintea. Se antreneaza zilnc cate 3-4 ore si urmeaza un regim strict. La 36 de ani are un randament ridicat. Putini sunt sportivii care au reusit sa isi pastreze forma fizica si mentala atata vreme.

Sursa: https://www.yaspeez.fr/pourquoi-cristiano-ronaldo-est-considere-comme-le-meilleur-joueur-de-football-au-monde/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More