Cum stim daca o chakra este blocata

Cum poti echilibra toate chakrele pentru a duce o viata armonioasa? Descopera cum poti repera o chakra blocata si sa ii oferi armonia si echilibrul de care ai nevoie. Totul tine de echilibru- echilibrul corpului si al spiritului. Si, cu acest echilibru vine un echilibru si in viata de zi cu zi, in diferite aspecte si situatii. Totul este interconectat si cele 7 chakre reprezinta o modalitate excelenta de a intelege interconexiunea dintre corpul si spiritul tau. Care din chakrele tale are nevoie de mai multa atentie din partea ta? Descopera in cele ce urmeaza.

1. Chakra radacina. Corespunde corpului fizic si conexiunii cu Pamantul. La fel ca o fundatie, se intereseaza de bazele supravietuirii. Chakra radacina transmite urmatorul mesaj: sunt in siguranta, sunt in siguranta pe Pamant.

2. Chakra sacra: sunt conectata cu comunitatea mea. Sunt conectata cu familia mea. Sexualitatea mea senzuala serveste drept carburant pentru eforturile mele creative.

3. Chakra Plexului solar este responsabila de relatia cu tine insati, de puterea personala, de stima de sine si de libertate.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este rolul chakrelor in viata noastra?

4. Chakra inimii cuprnde iubirea si spiritualitatea, zona emotionala masculine/feminine si iertarea. Iubirea nu inseamna doar iunirea fata de ceilalti, se aplica in egala masura si iubirii fata de semeni si acceptarii sinelui.

5. Chakra gatului este centrul comunicarii, este vocea ta, expresia sinelui creativ.

6. Chakra celui de-al treilea ochi este responsabila de capacitatile fizice precum intuitia, iti arata mai clar drumul in viata.

7. Chakra coroanei transmite tot ce tine de obiectivele personale.

Meditatia este una din cele mai buna modalitati de a debloca chakrele. Cu ajutorul unei constiinte puternice si unei concentrari puternice, poti repara de unul singur simptomele unei chakre blocate. Si bijuteriile chakra pot fi folosite in viata de zi cu zi. Energia cristalelor are un efect pozitiv asupra chakrelor si le ajuta sa se deschida.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum stim daca chakrele sunt blocate?

Sursa: https://lesmagiques.com/comment-savoir-si-un-chakra-est-bloque-les-7-symptomes/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More