Cum stim daca chakrele sunt deschise

Chakrele reprezinta portaluri, campuri energetice. O mostenire a medicinei orientale. In ziua de azi sunt cunoscute 7 chakre (radacina, sacra, plexus solar, inima, gat, al treilea ochi si coroana). Fiecare din aceste chakre poseda propriul lor efect asupra corpului si sufletului. O chakra deschisa permite libera circulatie a energiei in timp ce inhibarea acesteia perturba armonizarea fizica si spirituala.

Fiecare chakra actioneaza prin energia sa asupra diferitelor parti ale corpului. Au efecte asupra diferitelor organe si nu numai. O chakra poate actiona in egala masura pe plan spiritual si metal. Insa, chakrele nu functioneaza intr-un sens unic. Un stil de viata dezechilibrat, adoptat de Om poate impiedica munca acestor discuri de energie si poate deregla circulatia energiilor.

Din acest motiv, numeroase practici precum yoga sunt axate pe echilibrul chakrelor ca scop ultim de implinire personala. Cu alte cuvinte, poti sa lucrezi chakrele pentru a-ti imbunatati viata. Cea mai buna modalitate de a reusi acest lucru este sa practici yoga si meditatia.

Asemanatoare

Cum stim daca chakrele sunt blocate?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti sa stii daca ai chakra radacina blocata?

Cum stim daca chakrele sunt deschise, echilibrate?

Exista diferite trucruri de cunoscut pentru a sti daca chakrele sunt deschise. Prima consta in ascultarea corpului. Printre numeroasele culturi care mentioneaza chakrele, toate sunt de parere ca durerile sau bolile cronice se afla in stransa legatura cu problemele energetice si fizice. Spre exemplu, o durere cronica in partea inferioara a spatelui poate insemna un dezechilibru al chakrei radacina care este situata la baza coloanei vertebrale.

Numeroase sunt persanele care apeleaza la litoterapie pentru a favoriza deschiderea chakrelor. Pietrele naturale au o multime de beneficii asupra corpului si spiritului nostru. Fiecare piatra de litoterapie corespunde unei chakre sau mai multor chakre pentru a contribui la deschiderea acestora. Piatra se poate purta si sub forma de bijuterie pentru a facilita deschiderea chakrelor. Printre cele mai eficiente bratari se afla bratarile care ne permit sa asezam pietrele direct pe pielea noastra. Cu alte cuvinte, actioneaza asupra chakrelor de-a lungul intregii zile.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti sti daca o chakra este blocata

Sursa: https://www.serelaxer.fr/blog/meditation/comment-savoir-si-les-chakras-sont-ouverts/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More