Cum stim daca chakrele sunt blocate?

Fiecare dintre cele 7 chakre este ca un portal in campul tau energetic. Daca acestea sunt blocate, energia nu poate circula liber, ceea ce duce la anumite probleme fizice si mentale. Asadar, cum iti poti da seama daca chakrele tale sunt deschise sau blocate si cum poti rezolva aceasta problema?

Cum stii daca chakrele sunt deschise?

Blocajele din chakra radacinii ne fac sa ne simtim nesiguri, speriati si anxiosi. Pentru a scapa de blocaje, trebuie sa iti infrunti temerile, sa le procesezi si sa le dai drumul. Pentru a te simti mai sigur, incearca sa mergi descult, sa dansezi sau sa mananci legume radacinoase.

Cum imi pot da seama daca chakrele mele sunt deschise? Daca chakra sacrala este blocata, ne simtim vinovati, amortiti si ne lipsesc emotiile si satisfactia sexuala. Pentru a echilibra aceasta chakra, analizeaza mai atent situatia care te deranjeaza, repara lucrurile pe care le poti repara si relaxeaza-te in legatura cu lucrurile care nu pot fi reparate. Inconjoara-te de frumusete si ia-ti timp sa te bucuri de lucrurile pe care le iubesti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti sa stii daca ai chakra radacina blocata?

Chakra plexului solar este blocata atunci cand ne simtim nesiguri, frustrati si ne temem de respingere. Pentru a echilibra aceasta chakra, trebuie sa iti reincarci bateriile si sa iti sporesti increderea in sine. Petrece mai mult timp in aer liber, pregateste-te bine, fa sport si observa progresele pe care le faci.

Relatiile complicate, pierderile tragice si singuratatea ne blocheaza adesea chakra inimii. Aceasta chakra este dificil de vindecat, dar o poti echilibra treptat concentrandu-te asupra lucrurilor pozitive din viata, observand oamenii care te iubesc si au nevoie de tine si fiind recunoscator pentru ceea ce ai. Mai mult, daca lucrezi ca voluntar, cunosti oameni noi si ii ajuti, in cele din urma iti vei deschide chakra inimii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum să-ți deschizi ochiul al treilea

Cum stii daca chakrele tale sunt blocate?

O chakra a gatului blocata este in general asociata cu probleme de exprimare de sine, inselaciune si comunicare manipulatoare. Cheia pentru a-ti vindeca cea de-a cincea chakra este sa fii sincer cu tine si cu ceilalti. Canta, vorbeste, scrie, fa lucruri care iti stimuleaza capacitatea de a comunica cu tine si cu ceilalti.

Ai dificultati de concentrare sau de memorare a lucrurilor? Suferi de cosmaruri sau nu te poti orienta in viata? Incearca sa iti cureti chakra celui de-al treilea ochi prin meditatie (concentreazate pe spatiul dintre sprancene in timp ce meditezi). Fa cateva exercitii pentru ochi si gaseste-ti timp pentru a privi relaxat orizontul sau stelele si concentreaza-te asupra a ceva mic – cum ar fi insectele din iarba. Antreneaza-ti  concentrarea fara a-ti supraincarca mintea.

Daca chakra coroanei este blocata, te poti simti indecis; te poti teme ca viata ta nu are niciun sens si poti suferi de depresie. In plus, aceasta chakra este afectata negativ atunci cand suntem prea atasati de lucrurile materiale. Pentru a incepe sa te vindeci, mediteaza si fa mai multe lucruri care iti dau un sentiment de pace. Invata sa te vezi ca parte a Universului (spre deosebire, de exemplu, de a fi un profesionist care apartine unei companii).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti deschide si activa chakrele

Dupa cum probabil ai observat, cele mai multe dintre aceste probleme nu apar peste noapte, asa ca nu te poti astepta ca ele sa dispara rapid. Ele tind sa apara simultan. Acest lucru inseamna ca, probabil, treci printr-una dintre acele evenimente complexe care sunt menite sa te invete o lectie si sa te faca mai intelept si mai puternic. Fa o pauza pentru a te gandi la situatia ta actuala; la oamenii de care ai nevoie in viata ta si la cei care te doboara; la lucrurile pe care trebuie sa le schimbi si la cele pe care trebuie sa le lasi sa plece. Indiferent cat de mic esti in fata universului, ai puterea de a-ti rafina viata pentru a te bucura de pacea si armonia pe care le meriti.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/comment-savoir-chakras-ouverts/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More