Cum se zice Te iubesc in engleza, franceza, italiana, germana, spaniola

Complicate sunt caile iubirii…intr-o lume din ce in ce mai conectata, persoane din intreaga lume se intalnesc si se indragostesc. Insa, atunci cand gasesti acea persoana speciala care iti face inima sa bata mai repede, exista uneori bariere de depasit. Limba poate fi una din acele bariere (chiar daca iubirea poate invinge totul).

Am adunat o lista scurta cu Te iubesc in 9 limbi pentru a-ti fi mai usor sa curtezi persoana care iti place dintr-o alta tara.

Engleza – i love you

Italiana – Ti voglio bene/Ti amo

Draga mea/Dragul meu – Caro/Cara

Germanaich liebe dich

Franceza – je t’aime

Spaniola – Te Quiero/Te amo

Iubire – Corazon

Cum se zice „Te iubesc” in alte limbi

Asemanatoare

Care sunt cele mai dificile limbi straine de invatat?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se zice Bafta in engleza, franceza, italiana, germana, spaniola

Portugheza – Eu te amo

Iubirea mea – Querido sau chuchu

Que saudade- nu exista o traducere directa in limba romana. Se foloseste atunci cand cineva sau ceva iti lipseste cu disperare (comparabila cu suferinta in dragoste). Poti spune Que Saudade atunci cand iti amintesti de un animal drag din copilaria ta sau de o persoana iubita care se afla la celalalt capat al lumii.

Turca – Seni seviyorum

Albaneza – Te dua

Africana – Ek het jou liefe ou Ek is lief vir jou

Mandarina – Wo ai ni

Greaca – S’agapo

Araba – Ana behibak (pentru un barbat) Ana behibek (pentru o femeie)

Cu siguranta te-ai intrebat si tu macar o data cum se spune Te iubesc intr-una din aceste limbi. Daca vrei sa fii cat mai romantic cu putinta si sa creezi amintiri de neuitat te poti inspira din acest articol. Fie ca iti doresti o declaratie de dragoste scrisa sau una rostita, rezultatul va fi acelasi, cu siguranta va impresiona persoana careia ii marturisesti sentimentele.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai dificile limbi straine de invatat?

Te sfatuim sa inveti corect aceste declaratii de dragoste deoarece declaratia ta de dragoste risca altfel sa se transforme in ceva comic si romantismul se va pierde, cel mai probabil, printre randuri.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More