Cum se zice La Revedere in engleza, franceza, italiana, germana, spaniola

Atat de multe sunt posibilitatile in care putem spune La Revedere incat depaseste pana si numarul de limbi existente. Saluturile sunt primele lucruri pe care o persoana le aude atunci cand invata o limba straina. Continua sa citesti pentru a invata cum se zice La Revedere in mai multe limbi straine.

Cum sa spui La revedere in engleza

Cea mai cunoscuta formula folosita este Goodbye. Chiar daca reprezinta cea mai folosita traducere, acest cuvant se foloseste mai mult in situatii relativ formale. Poti folosi acest salut cand pleci de la munca, de la scoala sau cand vrei sa spui La Revedere unei persoane pe care nu o cunosti atat de bine.

Cum sa spui La revedere in franceza

Modul cel mai direct de a spune La Revedere in franceza este simplul Au Revoir pe care l-ai auzit deja cu siguranta de cateva ori. Salut este o modalitate informala de a-ti lua La Revedere de la cineva.

Asemanatoare

Care sunt cele mai vorbite limbi din lume?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se zice Paste Fericit in Engleza, Franceza, Italiana, Germana, Spaniola

Cum sa spui La Revedere in italiana

Cea mai comuna si mai directa formula pentru a spune La Revedere in italiana este Arrivederci. Cu toate acestea, in functie de situatie, poti folosi alte cuvinte sau alte expresii pentru a salua o persoana inainte de a pleca undeva. In contexte formale se mai poate folosi Arrivederla.

Cum sa spui La Revedere in germana

Cea mai folosita expresie pentru a spune La Revedere in germana este fara indoiala Auf Wiedersehen sau Tschus. Insa, daca vrei sa impresionezi un interlocutor german exista si alte cuvinte curente care pot fi folosite pentru a-ti lua ramas bun de la cineva. Foloseste Mach’s gut insa doar in context familiar.

Cum sa spui La Revedere in spaniola

Adios este cea mai folosita expresie pentru a spune La Revedere cuiva, cu siguranta ai auzit-o si tu pana acum de mai multe ori. In contexte mai relaxate poti folosi Te veo, cu prietenii spre exemplu.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se zice La multi ani in Engleza, Franceza, Italiana, Germana, Spaniola
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More