Cum se poate realiza o curatare energetica a corpului

De la o vreme nu te mai simti bine in pielea ta? Ai oferit prea mult la prea multi oameni in ultima vreme? Emotiile tale sunt neregulate? Iata cateva modalitati de curatare energetica a corpului pentru a-ti limpezi energia si a-ti afirma limitele, pentru ca o meriti.

Cum poti realiza o curatare energetica a corpului

Sare de mare si bicarbonat de sodiu

Sarea este unul dintre purificatorii de energie preferati. Folosita de-a lungul timpului pentru purificare, apa sarata este incredibil de puternica. Puneti un recipient cu sare de mare sau bicarbonat de sodiu (sau ambele) in dus. Cand este timpul pentru dus (sau baie), folositi sarea pe corp; atingeti diferite puncte ale chakrelor in timp ce faceti acest lucru, cerand fiecareia sa se echilibreze. Va puteti gandi la persoana a carei energie ati luat-o si trimiteti-i lumina si iubire. Apoi spuneti (cu voce tare sau in gand): „Cu aceasta sare, imi purific corpul si eliberez tot ceea ce nu este al meu. Daca aveti nevoie de o purificare mai intensa sau de relaxare, faceti o baie cu bicarbonat de sodiu.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2023?

Folositi un ulei sau o lotiune pentru corp

Un ulei transparent, cum ar fi uleiul de cocos sau uleiul din seminte de caise, poate crea o granita intre tine si restul lumii. Puteti chiar sa puneti un cristal de cuart pentru curatarea energetica a corpului in interiorul flaconului de lotiune si sa stabiliti intentia de protectie, pentru a crea o granita. Acest lucru este deosebit de util in lunile de iarna, cand pielea noastra are nevoie de o protectie suplimentara impotriva elementelor, ca sa nu mai vorbim de oamenii cu care ne luptam.

Curatati spatiul in care locuiti

Poate suna putin ciudat, dar zanele, fiintele de lumina si ingerii – toti iubesc un spatiu curat. De ce credeti ca toate studiourile de yoga si paradisurile spirituale sunt curatate meticulos? Ati auzit vreodata de expresia „casa curata, minte curata”? Curata-ti spatiul, pentru ca este adevarat. Aruncati lucrurile vechi. Mutati lucrurile din loc. Schimbati energia din incapere. Feng Shui este real.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum pregatesti o baie pentru a alunga tristetea din viata ta

Miscare

Danseaza, misca-ti corpul si vibreaza! Aceste actiuni sunt cu adevarat extraordinare pentru a misca energia si pentru a va intoarce la voi insiva. Setati un cronometru pentru zece minute si puneti melodiile preferate. Veti fi atat de entuziasmat ca ati facut-o si va veti simti mult mai bine decat inainte.

Sursa: https://www.wemystic.fr/nettoyage-energetique-du-corps/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More