Cum se obtin si se folosesc numerele norocoase

Stiai ca numerele care apar zilnic in viata ta nu sunt intamplatoare? Ele au o simbolistica pe care numerologia are sarcina de a o interpreta. Iata cateva explicatii despre cum sa obtii si sa folosesti numerele norocoase.

Ce este numerologia?

Numerologia este stiinta numerelor. Scopul sau este de a descifra numerele care apar in temele numerologice ale fiecaruia dintre noi si care pot fi obtinute in mai multe moduri: datorita numelor, prenumelor sau datei de nastere, cu ajutorul unor calcule foarte simple sau al tabelei de corespondenta care atribuie o valoare numerica fiecarei litere. Fiecare poate astfel sa descopere numerele care ii corespund si, cu putina cercetare, sa obtina si sa foloseasca numerele norocoase care il vor insoti pe tot parcursul vietii.

Care sunt numerele norocoase?

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care Este Semnificatia Numarului 21 In Numerologie

Inainte de a putea folosi numerele norocoase, trebuie sa intelegi ce sunt: sunt numere personale, unice pentru fiecare persoana, nu universale. Nu sunt numere magice care ne vor permite sa castigam la loto cu siguranta. Numerele norocoase sunt rezultatul energiei unei persoane, intersectia unica a lumii sale spirituale, mentale si materiale.

Cum se obtin si se folosesc numerele norocoase?

Calculele pentru a obtine numerele norocoase sunt destul de simple si se bazeaza pe numele si data nasterii unei persoane, motiv pentru care sunt personale si se aplica doar persoanei in cauza. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie sa stiti este valoarea numerica a fiecarei litere, gratie tabelului de corespondenta numerologica. Pentru a simplifica lucrurile, exista, de asemenea, site-uri care pot calcula automat numerele norocoase ale unei persoane.

Odata ce le cunosti, depinde de tine sa folosesti numerele norocoase cu intelepciune si sa le intelegi esenta, folosind numerologia pentru a atrage lucrurile pozitive in viata ta. Numerele pot fi instrumente foarte eficiente pentru dezvoltarea personala datorita vibratiilor pe care le emit, dar trebuie totusi sa stii cum sa le interpretezi. Numerologia poate deveni ghidul tau, nu iti va oferi toate solutiile, dar iti va da cateva piste care iti vor permite sa afli mai multe despre tine si despre sufletul tau.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 17 in numerologie

Sursa: https://www.wemystic.fr/comment-obtenir-et-utiliser-numeros-chance/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More