Cum se comporta Varsatorul in iubire

Independenta este una din principalele caracteristici ale persoanelor nascute in zodia Varsator. Varsatorii sunt persoane imprevizibile atunci cand vine vorba sa actioneze. Insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt parteneri potriviti. Insa, trebuie sa stii cum sa il seduci si care este cea mai potrivita metoda de a-l iubi.

Cum se comporta Varsatorul in iubire

Independenta, noutate, aventura, imaginatie, creativitate…acesti termeni se afla in stransa legatura cu persoanele nascute in zodia Varsator si, cei care vor sa ilcucereasca trebuie sa respecte acest lucru.

Varsatorul iubeste libertatea si are nevoie de spatiul sau vital. De aceea, un Varsator nu trebuie sa se simta opresat, nici in iubire, nici in alte aspecte ale vietii.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile pentru care lucrurile se complica de la jumatatea lui septembrie

Acest lucru nu inseamna ca Varsatorul nu este capabilsa se indragosteasca si sa dea dovada de angajament atunci cand este nevoie. Insa, chiar daca este intr-o relatie sau este casatorit, are nevoie de spatiul sau vital. In acelasi timp, atunci cand isi gaseste sufletul pereche, se dedica trup si suflet.

In unele ocazii, este destul de complicat sa ii vezi adevarata personalitate, atunci cand socializeaza cu alte persoane. Astfel, daca vrei sa seduci un Varsator, va trebui sa fii dispus daca va trebui sa faci acest lucru.
De mentionat este faptul ca persoanele nascute in zodia Varsator nu suporta scenele de gelozie, nu suporta ca persoana iubita sa ii faca scene, crize de gelozie. Nu ii place nici sa i se ceara explicatii, mai ales daca nu este vinovat de ce este acuzat.

In privinta relatiilor intime cu un Varsator, inovatia trebuie sa fie la ordinea zilei deoarece un Varsator nu se multumeste cu putin. Cu alte cuvinte, un Varsator trebuie cucerit si recucerit. Ii place sa fie mereu surprins, ii plac lucrurile noi, mai ales in pat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele care vor fi binecuvantate cu energie in aceasta saptamana

Pe scurt, intr-o zi trebuie sa fii femeie fatala, intr-o zi o adolescenta inocenta si visatoare, intr-o alta zi o mama grijulie, si asa mai departe. Partenera unui Varsator trebuie sa isi puna la bataie imaginatia si fantezia.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More