Cum se comporta Sagetatorul in iubire

Sagetatorul este cunoscut pentru faptul ca este aventurier in toate aspectele din viata sa, un lucru care se reflecta si in domeniul iubirii. Persoanele nascute intre 23 noiembrie si 21 decembrie au nevoie de relatii afectuoase, pline de aventura si de pasiune. In plus, simt nevoia sa fie liberi in relatia de iubire, nu le place sa li se impuna anumite lucruri.

Cum se comporta Sagetatorul in iubire?

De aceea, unele persoane care apartin acestei zodii nu se simt in largul lor alaturi de un partener posesiv si au unele rezerve atunci cand vine vorba de casatorie.

In iubire, Sagetatorul este radical, poate fi entuziast si sa se dedice 100% atunci cand este indragostit, atunci cand iubeste. Printre cele mai importante trasaturi ale personalitatii lor se numara impulsivitatea chiar daca aceasta nu este neaparat o trasatura pozitiva de caracter. O trasatura care ii determina adesea sa ia unele decizii in viata pe care mai apoi le regreta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semn astrologic este facut pentru tine?

Dupa cum spuneam mai sus, Sagetatorii iubesc sa fie independenti si fug de persoanele posesive sau prea geloase. Din acest motiv, pentru a seduce un Sagatetor este esential sa ii respecti spatiul intim si sa nu il sufoci prea tare. Sagetatorul este destul de exigent cu partenera sa de viata, aceasta din urma trebuie sa respecte destul de multe criterii.

Flirtul este punctul forte al acestei zodii, chiar daca ii este teama, de cele mai multe ori, de angajament. Atunci cand gaseste persoana potrivita este fidel, tandru si afectuos. Nu are nicio problema in a-si arata sentimentele fata de persoana iubita. Detesta relatiile care se transforma de-a lungul timpului in rutina, ii place sa vina de fiecare data cu ceva nou in relatie si nu ii plac persoanele care nu au simtul umorului, incearca din rasputeri sa le evite.

Pe plan sexual, Sagetatorul incearca de fiecare data sa isi depaseasca limitele. Este un amant bun, are imaginatie in pat. Este pasional, imposibil sa te plictisesti cu el in pat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt diferitele tipuri de suflete pereche?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More