Cum sa iti vindeci chakrele

Cuvantul “chakra” semnifica miscare circulara sau roata, asta deoarece energia din chakre formeaza unele vartejuri. In corpul nostru exista numeroase chakre, cele mai importante sunt cele sapte care sunt situate in canalul energetic central si asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Cum putem actiona asupra chakrelor?

Uleiuri esentiale neutre si calmante precum uleiul de lavanda sau uleiul de citrice, asezate intr-un difuzor pot actiona asupra chakrelor superioare.

Care sunt cele sapte chakre?

Chakrele:
Chakra de la baza, Muladhara, de culoare rosie;
Chakra Swadhistana, de culoare portocalie;
Chakra Plexului solar, Manipura, de culoare galbena;
Chakra inimii, Anahata, de culoare roz sau verde;
Chakra gatului, Vishuda, de culoare albastra;
Chakra celui de-al doilea ochi, Ajna;
Chakra coroanei, Sahasrara;

Care este rolul chakrelor?

Asemanatoare

Cum stim daca chakrele sunt blocate?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnifica chakra gatului

Cele sapte chakre principale sau centre de energie reprezinta puncte precise ale corpului. Rolul lor este acela de a primi si de a emite o energie vibranta rtimata care actioneaza asupra organelor. Sa lucrezi asupra chakrelor iti permite sa trezesti o circulatie a energiei benefica pe plan fizic si spiritual.

Cum putem echilibra energia?

Atingerea este deosebit de importanta in aceasta reechilibrare deoarece practicianul face in asa fel incat sa faca sa circule energiile bune cu ajutorul mainilor. Incepe cu ajutorul unui masaj usor pentru a face in asa fel incat sa circule energiile bune.

Cine a inventat chakrele?

Prima mentiune a chakrelor isi are originea in Veda (care semnifica cunoastere), o serie de texte care constituie cea mai veche traditie scrisa in India.

Ce este reechilibrarea energetica?

Consta in armonizarea structurilor energetice (chakra si corpurile subtile) si permite o reechilibrare profunda, eliberand toate blocajele din viata si tensiunile, atat cele fizice cat si cele psihice (emotionale, mentale), conform specialistilor. In plus, specialistii ne sfatuiesc sa invatam sa ne moderam energia pozitiva, este bine sa fim entuziasti insa nu exagerat de entuziasti si sa incercam sa nu ne mai consumam energia inutil.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnifica culoarea chakrelor
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More