Cum sa faci un ritual de recunostinta pentru sfarsit de an?

Pentru a incepe bine noul an si pentru a va asigura ca acesta este plin de surprize bune si de reinnoire, este important sa lasati in urma evenimentele din trecut. Dar este deosebit de important sa iti exprimi recunostinta pentru toate lucrurile bune care ti s-au intamplat tie si oamenilor pe care ii iubesti. Pentru aceasta puteti efectua un ritual de recunostinta de sfarsit de an, folosind cecuri de abundenta.

CE SUNT CECURILE DE ABUNDENTA?

Cecurile de abundenta trebuie sa fie scrise inainte cu 24 de ore de la inceputul unei luni noi si se prezinta sub forma unor cecuri reale sau a unei fotocopii a unui model de cec. Pentru a o completa corect trebuie sa:

Scrieti-va numele in sectiunea „platit catre”;
Scrieti „achitat integral” in caseta cu suma si in caseta cu suma integrala;
Semnati cecul „legea abundentei”.

Pe spatele cecului trebuie sa scrieti multumirile pentru luna respectiva, de exemplu „Va multumesc pentru ca ne mentineti sanatosi pe mine si pe cei dragi mie” si semnati cecul. Ar trebui apoi sa o puneti undeva unde sa nu fie la vedere pana la sfarsitul anului. Principiul cecurilor de abundenta este ca abundenta se inmulteste, pe masura ce esti recunoscator si recunoscator pentru lucrurile bune care se intampla in viata ta, acestea se vor inmulti. Pe scurt, fericirea genereaza fericire. La sfarsitul anului, veti putea folosi toate aceste cecuri de abundenta pentru a efectua un ritual de recunostinta de sfarsit de an.

Asemanatoare

Cum a fost declansat Primul Razboi Mondial?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai mari avansale din istorie?

RITUALUL RECUNOSTINTEI DE SFARSIT DE AN IN 3 PASI

Aprindeti o lumanare intr-un bol (sau o farfurie).

Ardeti toate cecurile de abundenta pentru anul care se incheie, multumind cerului pentru toate lucrurile bune care vi s-au intamplat.

Pastrati doar ultimul cec al anului, care contine cererile dumneavoastra pentru anul urmator.
Poti completa acest ritual de recunostinta de sfarsit de an cu o rugaciune catre ghizii tai sau catre Dumnezeul tau. Important este sa faceti un bilant al lucrurilor pozitive care vi s-au intamplat si sa incepeti noul an cu un spirit pozitiv si recunoscator. Renunta la gandurile negative si concentreaza-te asupra viitorului tau si a indeplinirii dorintelor tale.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituel-de-gratitude-fin-d-annee/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More