Cum poti sti daca o chakra este blocata

Cum iti poti echilibra toate chakrele pentru a duce o viata armonioasa? Desopera in cele ce urmeaza cum poti repera o chakra blocata. Totul tine de echilibru – echilibru fizic si psihic deopotriva. Totul este interconectat si cele 7 chakre reprezinta o modalitate excelenta de a intelege interconexiunea dintre corpul, spiritul tau si viata ta per ansamblu. Care din chakre are nevoie de mai multa atentie din partea ta? Vei afla chiar acum.

Chakra radacina

Corespunde corpului fizic si conexiunii cu Pamantul. La fel ca o fundatie, este interesata de bazele supravietuirii: confort, apartenenta si alimentatie.

Chakra sacra

Sunt conectat cu comunitatea mea. Sunt conectat cu familia mea. Sexualitatea mea senzuala este un carburant pentru eforturile mele creative.

Chakra plexului solar

Este situata deasupra buricului si este responsabila de relatia cu tine insuti, de puterea personala, de stima de sine. Am incredere in intuitia mea.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este nevoie de armonizarea chakrelor?

Chakra inimii

Iubirea nu inseamna doar iubire pentru ceilalti, se aplica in egala masura iubirii fata de semeni si iubirii fata de sine.

Chakra gatului

Centrul tau de comunicare – vocea ta este expresia sinelui creativ. Trebuie sa fiu sincer cu mine si cu ceilalti.

Chakra celui de-al treilea ochi

Responsabila de capacitatile fizice precum intuitia. Sunt conectat cu iubirea celesta, am incredere in intelepciunea mea interioara.

Chakra coroanei

Atunci cand cele sapte chakre sunt in echilibru, te simti foarte bine.

Cum poti debloca chakrele?

Exista numeroase modalitati de a elibera si de a debloca chakrele. Meditatia este una din cele mai bune modalitati de a-ti deschide chakrele. Cu o constiinta puternica si o concentratie ridicata poti rezolva problema chakrelor blocate. Poti incerca mantre pentru a debloca o chakra blocata. Bijuteriile chakra reprezinta bucati de pietre semi pretioase si minerale care pot fi folosite in viata de zi cu zi in meditatie. Energia cristalelor are un efect benefic asupra chakrelor, le ajuta sa se deschida.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Istoria sistemelor chakrelor

Sursa: https://lesmagiques.com/comment-savoir-si-un-chakra-est-bloque-les-7-symptomes/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More