Cum poti lucra cele sapte chakre?

Există sapte tipuri de chakre, fiecare reprezentand un drum spiritual diferit. Fiecare chakra are o culoare specifica care ii este asociata deci sunt usor de recunoscut. Acestea se afla in diferite locuri si trebuie sa inveti sa le recunosti pentru a putea atinge pe deplin potentialul tau.

Prima etapa pentru a putea atinge pe deplin potentialul tau este sa inveti sa recunosti chakra ta fizica. Apoi trebuie sa inveti sa te deschizi inspre infinit. Te poti folosi de cele sapte chakre pentru a te vindeca, atat spiritul, cat si corpul sau sufletul.

Invata sa meditezi, sa vorbesti cu claritate si cu siguranta si sa iei controlul asupra gandurilor tale. Daca iti este greu sa te familiarizezi cu aceste sapte chakre, poti sa ai un obiect care sa le materializeze. Acestea pot sa fie simbolizate de catre culori si de pietre naturale de energie.

Trebuie sa iti amintesti ca aceste sapte chakre reprezinta o calatorie inspre plenitudine si ca fiecare dintre ele poate sa fie poarta de intrare inspre cresterea ta spirituala.

Asemanatoare

Cum sa iti pregatesti o baie de relaxare pe baza de lavanda…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se poate realiza o curatare energetica a corpului

O persoana isi poate activa chakrele si sa obtina rezultate specifice aplicand un anumit tip de tratament corpului. De exemplu, o persoana care poseda chakra plexului solar va vedea cum claritatea sa mentala se va mari daca va aplica o metoda de vindecare care vizeaza aceasta chakra.

Pentru asta, trebuie sa se practice vizualizarea. Trebuie sa vizualizezi chakrele si centrele de energie din corp, precum picioarele, dar si mainile.

Un proces care iti va permite sa simti rotatia chakrelor in corp, un lucru care va ajuta mult in procesul de vindecare si de echilibru. Se spune ca acest proces este mai eficient atunci cand simti energia cum circula prin chakre decat sa o privesti ca o simpla imagine.

Acest proces este numit terapia de inversare a chakrelor sau IIT. Mai există si alte tipuri, precum Kripalu, dar majoritatea sunt foarte spirituale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce baie de descarcare trebuie sa faci pentru a trece peste sfarsitul unei relatii

Sursa: https://robustesante.info/comment-travailler-les-7-chakras/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More