Cum poti armoniza chakrele

Printre demersurile necesare cautarii de sine si echilibrului personal, metodele si tehnicile relative chakrelor au intrigat mereu. Aceste centre de energie repartizate de-a lungul corpului si care actioneaza asupra fizicului si mentalului nostru. 7 din ele sunt extrem de importante.

Sunt repartizate de-a lungul coroanei verebrale si actioneaza asupra diferitelor parti ale corpului si emotiilor. In acest articol iti oferim cateva sfaturi menite sa armonizeze chakrele.

Armonizeaza chakra rosie pentru a te elibera de vechile frici

Prima chakra, cunoscuta si sub numele de chakra radacina este chakra ancorarii. Este situata la picioare si la rinichi. Actioneaza asupra fricii si temerilor, cele din viata de zi cu zi, dar si cele mai vechi, din mediul familial, educational sau din alte domenii. Reechilibrarea acestei chakre iti permite sa fii mai constient de aceste temeri, ascunse si sa te eliberezi pentru a gasi curajul si increderea in tine.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este rolul chakrelor in viata noastra?

Chakra portocalie: respect de sine si procreare

Situata in partea inferioara a burtii, chakra sacra este cea care actioneaza asupra indoielilor noastre, fie ca sunt personale sau proiectate asupra noastra. Daca armonizam aceasta chakra vom reusi sa eliminam incertitudinile si sa avem o mai mare stima de sine. Este, in egala masura, chakra sexualitatii si a procrearii.

Chakra albastru deschis a gatului: comunicare si creativitate

Acest centru energetic al corpului uman (Vishuddha chakra) este cel al minciunilor. Echiibrarea sa necesita multa munca. Deoarece este in egala masura chakra elocventei si expresiei, actioneaza asupra creativitatii. Este, in special dezvoltata la artisti.

Chakra inimii echilibrata pentru mai multa pace si armonie

Chakra verde (Anatha Chakra) este chakra cailor respiratorii, dar, in egala masura, chakra inimii, atat in sens propriu cat si in sens figurat. Actioneaza asupra pacii interioare, asupra armoniei, asupra iubirii si ne ajuta sa ne iubim, sa fim mai impacati cu noi insine, ne ajuta sa ne iertam pe noi insine dar si pe ceilalti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai eficiente tehnici pentru curatarea chakrelor?

Sursa: https://www.plusharmony.be/page/chakras-energies-bienfaits-avantage-equilibre-travail-belgique.html

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More