Cum iti poti purifica karma?

Este karma inevitabila? Poti scapa de karma rea sau este imposibil sa te eliberezi de ea? Iata tot ce trebuie sa stii despre purificarea karmei tale.

De ce sa iti purifici karma?

Conceptul de karma provine din hinduism, o religie ancestrala practicata pe scara larga in India. Legea karmei este o lege a cauzei si a efectului care guverneaza intreaga noastra existenta: fiecare dintre actiunile noastre va fi luata in considerare in karma noastra si se va intoarce la noi in proportie egala. Este important sa intelegem ca karma nu se limiteaza la existenta noastra actuala: ea cuprinde si vietile noastre trecute si viitoare. Daca ti se intampla multe lucruri negative, chiar daca te straduiesti in fiecare zi sa ai o karma buna, inseamna ca traiesti cu consecintele actiunilor tale din vietile tale anterioare. In acest caz, trebuie sa iti purifici karma pentru a te elibera de aceasta povara.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum pregatesti o baie pentru a alunga tristetea din viata ta

Solutii pentru purificarea karmei

Depinde de fiecare dintre noi sa ne asiguram ca karma noastra nu este rea. Desi este imposibil sa scapam de consecintele actiunilor noastre, este posibil sa ne purificam karma si sa scapam de povara karmica prin adoptarea unei filosofii de viata adecvate.

Adopta bunatatea

Deoarece tot ceea ce ni se intampla este consecinta directa a propriilor noastre actiuni, trebuie sa ducem o viata de bunavointa. Trebuie sa nu te mai lasi prada rautatilor marunte, sa iti limitezi erorile de judecata si sa dai dovada de bunatate si deschidere in fiecare zi. Bagajul tau karmic va fi mult mai usor, deoarece, conform legii karmei, pozitiv atrage pozitiv.

Purifica-ti dorintele

Fiecare dintre noi se reincarneaza de mai multe ori, iar fiecare noua existenta este o oportunitate de a ne imbunatati, astfel incat intr-o zi sa putem spera sa iesim din ciclul karmic si sa atingem nirvana. Pentru a-ti purifica karma, trebuie sa incepi prin a-ti purifica dorintele si sa te reorientezi catre ceea ce este esential, uitand de „a avea” si concentrandu-te pe „a fi”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este 16 ianuarie cea mai trista zi a anului?

Impaca-te cu sinele tau din trecut

Pentru a-ti ajuta sufletul sa evolueze, trebuie sa gasesti radacina problemelor tale. Eu-ul din vietile tale anterioare este responsabil pentru o parte din bagajul tau karmic, asa ca trebuie sa te intorci la sursa, sa identifici cauzele acestei karme rele si sa faci pace cu vietile tale anterioare, angajandu-te sa faci mai bine in cele viitoare.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/purifier-karma/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More