Cum iti influenteaza astrologia viata?

Inca din vremuri indepartate, astrologia a suscitat interesul Omului. Personaje celebre, inclusiv politicieni si arstisti au recurs la ajutorul astrologilor pentru a gasi ce le ascunde viitorul pentru a se pregati mai bine.

Printre cele mai populare forme de astrologie regasim astrologia siderala care a fost initial utilizata in tarile asiatice, in India in special si mai apoi a fost adoptata de majoritatea tarilor occidentale incepand cu anul 1940. Este una din primele forme de astrologie bazate pe zodiacul stelelor.

Zodiacul este alcatuit din 12 semne astrologice, fiecare din ele ocupa 30° din cercul zodiacal. In fiecare zi, cel putin o planeta si un asteroid se pozitioneaza in paralel cu un semn astrologic insa in fiecare zi exista cel putin unul sau doua semne astrologice care petrec cel putin o zi fara de planetele din jurul lor.

Gradul de deviatie al planetelor in raport cu semnele astrologice se schimba in fiecare zi, unele astre au o influenta pozitiva in timp ce altele au o influenta negativa. Intr-un an astral, unul sau doua semne astrologice din zodiac se vor gasi fara indoiala intr-un Decan nefavorabil al planetelor si risca sa aiba parte de un an dificil din toate punctele de vedere ca sa nu spunem de-a dreptul problematic.

Asemanatoare

Care sunt caracteristicile unei persoane nascute in mai?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Pestelui?

Sa luam ca exemplu un cuplu de Berbec/Pesti care isi doresc sa aiba copii, cea mai buna modalitate de a se asigura ca obtin ceea ce isi doresc este sa consulte cartea cerului si sa aleaga momentul in care Ceres, unul din cei patru asteroizi minori asociat cu Zeita Fertilitatii, Hercan, se pozitioneaza in armonie cu Berbecul sau cu Pestii. Astfel, sansele de a avea un bebelus sunt mult mai mari.

Astronomia si Astrofizica se bazeaza pe studiul Cartii cerului pentru a determina pozitia astrelor si influenta lor asupra semnelor astrologice.

Astrologia este o stiinta care ne permite sa stim cand sa luam anumite decizii care risca sa ne bulverseze viata daa sunt luate intr-un moment nepotrivit.

Sursa: https://www.astrovoyance.eu/lastrologie-influe-vie/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More