Cum iti calculezi corect anul personal si cum il poti interpreta

Numerologia este o stiinta care dateaza de mii de ani si se bazeaza pe analiza numerelor pentru a intelege diferiti parametri din viata oamenilor. Folosita in intreaga lume, din Grecia antica pana in China si in Egiptul antic, numerologia este interesata in special de simbolistica numerelor pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga si sa isi ghideze viata.

Anul personal, un element cheie in numerologie

Printre alte elemente de care trebuie sa se tina cont in analiza numerelor, anul personal il ajuta pe numerolog sa determine climatul general al anului unei persoane si sa interpreteze astfel diferitele sale cicluri. Cu alte cuvinte, numerologia ii permite individului sa se situeze si sa se orienteze in evolutia sa pe masura ce trece prin viata. La o scara mai detaliata, un ciclu numeric complet este alcatuit din noua ani personali, fiecare cu propria sa „vibratie”.

Anul universal poate fi determinat prin reducerea numerelor din anul calendaristic sau prin adunarea numerelor care alcatuiesc anul calendaristic. Ca exemplu, anul universal 2017 se obtine prin insumarea numerelor care alcatuiesc anul 2017. Rezultatul este

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are cifra 6

 

– Anul universal (2017) = 2 + 0 + 1 + 7

– 2 + 0 + 1 + 7 = 10

– 10 = 1 + 0

– Anul universal (2017) = 1

Pentru a cunoaste si interpreta anul personal, trebuie sa efectuam un mic calcul in care adunam ziua de nastere a individului cu luna de nastere si anul universal. Pentru a o spune mai clar, formula este urmatoarea

– Anul personal = Ziua nasterii + Luna nasterii + Anul universal

Daca luam exemplul unei persoane nascute la 28 octombrie 1987, calculul Anului personal este urmatorul:

2+8+1+0 + 1 (2017) = 12; stiind ca anul personal este cuprins intre 1 si 9, rezultatele din doua cifre sunt, de asemenea, defalcate. Astfel, 2 + 1 = 3; anul personal este, prin urmare, 3 de la ziua sa de nastere din 27 octombrie 2018.

Contrar a ceea ce multi cred, anul personal nu incepe in ianuarie, ci de ziua de nastere.

Care este scopul anului personal?

 

Odata ce aceste diverse elemente sunt cunoscute, numerologul poate trece la analiza propriu-zisa a numerelor. Fiecare an personal, reprezentat de un numar de la 1 la 9, are o simbolistica proprie si se refera la diferite etape din viata unui individ. Vorbim aici despre vibratiile mentionate mai sus, care fac ca un an personal sa fie mai propice lansarii de noi proiecte, unei schimbari de directie sau, mai degraba, analizei si reflectiei.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia orei 12:12 in numerologie

 

Este clar aici ca toti anii personali care alcatuiesc un ciclu numeric complet sunt cei care au o mare importanta, si nu un an personal in special. Pentru a intelege mesajul simbolic pe care il contine un an personal, numerologul trebuie sa cunoasca semnificatia diferitilor ani personali, in functie de clasificarea lor.

Interpretarea anilor personali

 

In functie de pozitia sa in ciclul numeric, anul personal are o semnificatie diferita.In aceasta ordine :

 

– Anul personal 1: este anul de inceput al unui ciclu de 9 ani, in timpul caruia se pun in miscare noi proiecte, noi relatii sociale sau chiar proiecte imobiliare.

– Anul personal 2: al doilea an simbolizeaza trecerea de la o etapa la alta, ruperea legaturilor inutile si consolidarea bazelor pe care le-ati pus deja.Este, de asemenea, un moment in care va puneti intrebari si ii ascultati mai mult pe ceilalti.

– Anul personal 3: In acest an, artistii si creatorii isi vor vedea talentul multiplicat de zece ori. Este anul cel mai propice pentru noi intalniri.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 10 in numerologie

– Anul personal 4: Acest an simbolizeaza munca si speranta. Este momentul sa va implicati serios in munca dvs. pentru a reusi.

– Anul personal 5: Al cincilea an evoca schimbarea si experimentarea de noi proiecte.

– Anul personal 6: Acest an aduce in prim plan simtul responsabilitatii. Ar trebui sa va asumati intotdeauna responsabilitatea pentru actiunile dumneavoastra.

– Anul personal 7: Acesta este anul calmului si al reflectiei, necesare in orice ciclu.

– Anul personal 8: Penultimul an simbolizeaza recolta, o promovare sau o marire de salariu.

– Anul personal 9: In sfarsit, ultimul an simbolizeaza sfarsitul unui proiect sau al unei relatii sociale.

 

Sursa: https://www.voyancehorizon.com/numerologie/a-quoi-sert-l-annee-personnelle-comment-l-interpret

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More