Cum este numerologia in functie de data nasterii

V-ati intrebat vreodata „ce-mi rezerva viitorul”? Se spune ca viitorul este incert, dar este adevarat ca multi oameni cred ca este posibil sa se prezica viitorul in mai multe moduri diferite. O modalitate este sa vezi ce iti rezerva viitorul in functie de data nasterii tale. Viitorul este un concept vag si incert pe care nu il putem explica cu certitudine, insa putem aborda unele aspecte generale cu ajutorul unor tehnici.

Calculul numarului numerologic in functie de data nasterii

Inainte de toate, este esential sa va cunoasteti numarul numerologic. Nu stiti cum sa il obtineti? Pentru a-ti cunoaste numarul in numerologie, este foarte usor, trebuie doar sa faci un calcul simplu si rapid. Pentru a face acest lucru, adunati numerele care alcatuiesc ziua, luna si anul nasterii dumneavoastra. Daca rezultatul este compus din doua numere, va trebui sa le aduni pentru a obtine un singur numar final.
Exemplu: daca v-ati nascut la data de 12/07/1996, va trebui sa adunati toate numerele: 1+2+7+1+9+9+6, ceea ce va va da 35. Apoi adaugati 3+5 si veti obtine 8, care este numarul dvs. final in numerologie.
Cu acest numar, puteti descoperi in sfarsit semnificatia datei dumneavoastra de nastere!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numarului 24

Cunoasterea viitorului tau cu ajutorul datei tale de nastere

Sa-ti cunosti viitorul cu data nasterii este posibil Se spune ca fiecare persoana se naste cu un numar care, daca te uiti cu atentie, il urmareste pe tot parcursul vietii. Acest numar poate indica atat calea de urmat (adica, daca il intalnim, poate fi un semn ca suntem pe drumul cel bun), cat si destinul nostru.

Misiunea vietii tale in functie de numarul tau in numerologie

Cunoasterea viitorului tau cu ajutorul datei tale de nastere va depinde, asadar, de numarul pe care l-ai obtinut anterior. Iata care sunt, in linii mari, diferitele misiuni de viata:

1: misiunea dvs ar fi sa va dezvoltati calitatile pana cand acestea stralucesc. In acest fel, veti deveni autonom si va veti stradui sa va atingeti obiectivele. In mod similar, ar trebui sa ii ajutati pe ceilalti sa scoata ce e mai bun din ei insisi.
2: misiunea ta este sa iubesti, sa fii iubit si sa creezi un mediu de pace si armonie oriunde ai merge. In acest fel, vei fi un refugiu pentru cei din jurul tau.
3: Misiunea ta este de a-i face pe ceilalti sa se simta bine, aducandu-le bucurie prin buna ta dispozitie si prin faptul ca esti intelegator. Bucuria este necesara in viata de zi cu zi, motiv pentru care rolul tau este atat de important.
4: Misiunea ta este sa le aduci siguranta celorlalti, ceea ce este esential pentru ca fiecare sa-si atinga propriile obiective. Pe de alta parte, ar trebui sa ii inspiri pe ceilalti cu calitatile tale.
5: Misiunea ta este sa inveti sa te bucuri din plin de viata si sa profiti la maximum de libertatea ta. In plus, ii vei ajuta foarte mult pe ceilalti cu entuziasmul si intelegerea ta.
6: Misiunea ta este sa raspandesti pacea si dragostea in jurul tau, creand in acelasi timp o atmosfera de familie fericita. Cu toate acestea, trebuie mai intai sa va atingeti propriul echilibru interior.
7: Misiunea ta este de a servi drept ghid spiritual pentru toti cei din jurul tau si de a-i ajuta sa evolueze spiritual. Cu toate acestea, trebuie mai intai sa va atingeti plenitudinea vibrationala.
8: Aveti ambitii si energie mari, iar misiunea dvs. este sa le valorificati la maximum pentru a-i ajuta pe ceilalti. In mod similar, marile tale talente te pot ajuta sa atingi mari obiective pe plan profesional.
9: Misiunea ta este foarte speciala, deoarece esti destinat sa fii un mare exemplu de iubire pentru ceilalti. Realizand acest lucru, veti gasi pacea interioara si fericirea suprema.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 8 in numerologie

Sursa: https://education.toutcomment.com/article/numerologie-selon-la-date-de-naissance-signification-14324.html

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More