Cu cine este compatibila zodiac Taur?

Esti nascut/a in zodiac Taur si ai vrea sa stii care sunt semnele astrologice compatibile cu zodia ta? Femeia Taur este simpla si poseda un simt practic deosebit de dezvoltat. Timida la prima vedere, este o partenera fidela si ofera conversatii animate. Vrei sa stii care sunt semnele astrologice cu care esti compatibil/a?

Taur si Berbec: 85% compatibilitate amoroasa

Aici suntem in prezenta a doua semne astrologice care se opun pe plan astral. Berbecul este dominat de elementul Foc in timp ce Taurul este dominat de Pamant. Cu toate acestea, cele doua semne astrologice pot fi complementare. Femeia Taur va fi in masura sa tempereze excesele partenerului sau. El in schimb ii va oferi elanul necesar pentru a realiza lucruri marete.

Ambii au excelente calitati pentru a trai impreuna o poveste frumoasa. Femeia Taur este frumoasa si calma si barbatul Berbec este plin de energie pozitiva.

Asemanatoare

Care sunt caracteristicile unei persoane nascute in mai?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai inteligente zodii?

Taur si Taur: 89% compatibilitate amoroasa

Taurul are un simt practic deosebit de crescut ceea ce ii permite sa evite orice problema de cuplu intalneste. In momentul in care doi Tauri isi fixeaza un obiectiv comun, pot fi siguri de faptul ca au toate calitatile necesare pentru a-l duce la bun sfarsit. Taurul este de natura calma, linistita si ridica rareori tonul.

Taur si Gemeni: 60% compatibilitate amoroasa

Taurul este o persoana de incredere, pe care ne putem baza in orice moment. Zodia Gemeni apreciaza la Taur romantismul si nevoia de a construi o relatie de durata. Insa, in aceasta relatie pot aparea numeroase neintelegeri.

Taur si Rac: 80% compatibilitate amoroasa

Intre Taur si Rac exista o incredibila compatibilitate amoroasa, de 80%. Racul apreciaza in special determinarea de care da dovada Taurul. Ambele zodii simt nevoia sa intemeieze o familie si sa isi ofere reciproc repere in viata. Vor sti sa se completeze unul pe altul. Le este geu sa traiasca unul fara altul insa va trebui sa isi mai ofere spatiu unul altuia pentru a nu se sufoca unul pe altul

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Taurului?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More