Cu cine este compatibila zodia Rac?

Sensibil si loial, Racul este un semn de Apa incredibil de bland si de placut, intuitiv si pertinent. Nascut intre 21 iunie si 22 iulie, este un prieten bun caruia ii place sa isi protejeze anturajul. Acorda o atentie deosebita persoanelor apropiate si da dovada de o tandrete incredibila.

Doi Raci: un cuplu unit pe viata

Racul este un semn astrologic romantic si iubitor care aspira la o viata fericita. Doua persoane din zodia Rac se vor intelege de minune. Viseaza sa isi intemeieze o familie si un camin stabil. Intre doi Raci cuvintele sunt de prisos: este de ajuns sa se priveasca unul pe altul. Cu dorinte, pasiuni si asteptari similare, aceasta relatie va fi una perfecta, nu are cum sa fie altfel.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt lucrurile importante pe care trebuie sa le stii despre Gemeni

Rac si Berbec: doua persoane complet opuse care nu se atrag

Daca Berbecul este o persoana rapida si spontana, nu acelasi lucru se poate spune despre Rac, este o persoana mai calma si mai pertinenta. Racul nu isi va gasi fericirea alaturi de un Berbec. Vor ajunge sa se epuizeze unul pe altul daca vor incepe o relatie. Aici, Apa si Focul nu merg deloc impreuna…

Rac si Taur: cea mai buna combinatie astrologica din cate exista

Este una din cele mai rare combinatii astrologice, o combinatie care functioneaza de minune si starneste invidia. Aceste doua semne astrologice se inteleg de minune, nu au nevoie de artificii. Au aceleasi dorinte, aceleasi asteptari, relatia lor este bazata pe fidelitate si pe iubire. Este un cuplu care aliaza fuziunea si pasiunea.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se comporta Sagetatorul in iubire

Rac si Leu: doua semne care trebuie sa invete sa se iubeasca

Racul vede in Leu jumatatea sa, un semn de Foc care ar putea sa il completeze. Este un semn impresionant si fascinant. Ambii au o natura creativa si poseda o anumita forta comuna. In aceasta relatie in care compatibilitatea pare una foarte buna, Racul si Leul trebuie sa invete sa se asculte si sa se iubeasca.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More