Cu cine este compatibila zodia Gemeni?

Tocmai ai avut o prima intalnire cu o persoana insa nu stii daca va fi o relatie de lunga durata? Atunci ar trebui sa consulti zodiacul, sa afli mai multe lucruri pe aceasta tema. Ce spun astrele cu privire la compatibilitatea amoroasa a primului semn de aer?

Gemenii si Taurul

Femeia Gemeni adora faptul ca barbatul Taur este indraznet, ca nu este deloc timid. Insa, totul se duce pe apa sambetei atunci cand, dupa un timp, Taurul incepe sa se impuna, sa se considere leader in relatie.

Gemenii si Berbecul

Prinde-ma daca poti. Asta pare sa ii sopteasca la ureche femeia Gemeni unui Berbec. Se initiaza astfel un joc de-a v-ati ascunselea in care Berbecul nu are nicio sansa de castig. Insa, deoarece Berbecul este o fire deoseit de ambitioasa, femeia Gemeni va ajunge sa fie impresionata de senzualitatea sa. Cel mai mare avantaj al acestor zodii intr-o relatie de iubire este oferit de viziunile radical diferite insa complementare atunci cand vine vorba de iubire.

Asemanatoare

Care sunt caracteristicile unei persoane nascute in Iulie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor vedea viata in roz dupa echinoctiul de primavara?

Gemenii si Gemenii

Cand vine vorba de iubire, intre doi Gemeni lucrurile se cam complica. Chiar daca exista complicitate, celor doi le este destul de greu sa se angajeze mai serios in relatie. Insa, au in comun gustul pentru aventura.

Gemenii si Fecioara

Femeia Gemeni se distreaza atunci cand reuseste sa scoata barbatul Fecioara din carapacea sa si se lasa sedusa de farmecul inconcent al acestuia din urma. Femeia Gemeni si barbatul Fecioara au grija unul de altul.

Gemenii si Scorpionul

Alchimia dintre ei este destul de delicata insa, daca prinde rezultatul este unul unic. Pentru Gemeni este o adevarata provocare sa il primeasca pe barbatul Scorpion in universul sau special. Este un barbat care ii stimuleaza curiozitatea si abia asteapta sa incerce tot felul de experiente in aceasta relatie. Intre aceste doua zodii exista un echilibru perfect.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt caracteristicile persoanelor nascute in august?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More