Cu cine este compatibila zodia Fecioara?

Nu suntem facuti unul pentru altul…de cate ori nu ai auzit aceasta fraza? Prieteni Fecioara, nu mai pierdeti timpul: iata semnele astrologice cu care sunteti compatibili si cele cu care treaba nu va merge niciodata.
Iubirea nu este o stiinta exacta insa, uneori, mai bine sa te increzi in astre decat sa gresesti. Lasa-ti sentimentele amoroase in mainile astrelor.

Incredinteaza-ti de acum inainte astrelor compatibilitatea amoroasa pentru a-ti gasi partenerul ideal si pentru a crea o relatie de iubire armonioasa.

Compatibilitate amoroasa intre doua Fecioare

Doua Fecioare impreuna? Cu alte cuvinte, doua persoane pe aceeasi lungime de unda care se inteleg si stiu sa raspunda asteptarilor celuilalt fara sa dezamageasca. Impartasesc aceleasi valori, aceleasi dorinte, aceleasi nevoi in materie de ordine si de organizare…ambii viseaza la o relatie de iubire armonioasa.

Asemanatoare

Care sunt cele mai folosite uleiuri esentiale in ezoterism?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce ritualuri poti face pentru a opri ghinionul?

Fecioara si Berbec: o uniune care necesita putina munca

O Fecioara inteleapta si ordonata si-ar putea gasi fericirea intr-o relatie cu un Berbec puternic si impulsiv. Berbecul va sti sa o ambitioneze pe Fecioara sa se depaseasca, sa iubeasca si sa se lase iubita. In astrologie, un Berbec este un semn de foc care are nevoie sa fie canalizat, imblanzit si stabilizat. O adevarata provocare pentru o Fecioara, semn de Pamant care va trebui sa judece daca jocul merita.

Fecioara si Taur: o compatibilitate amoroasa reusita

Fecioara va gasi in Taur un partener ideal. La urma urmei, Taurul este un semn astrologic calm, in care Fecioara se regaseste. Este ca si cum aceste doua semne astrologice se cunosc dintotdeauna. Au o multime de puncte comune, aceleasi dorinte.

Fecioara si Varsator: o relatie sortita esecului

Varsatorul si Fecioara sunt doi opusi imperfecti care nu vor putea niciodata sa se iubeasca asa cum isi doresc. Se spun ca opusii se atrag insa aceste doua semne astrologice sunt exceptia care confirma regula. Centrele lor de interes si dorintele lor sunt mult prea diferite. In schimb, aceste doua semne de Pamant promit o poveste frumoasa…de prietenie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este diferenta intre karma si destin?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More