Cu cine este compatibila zodia Berbec?

Compatibilitatile amoroase ale zodiei Berbec

Nativii si nativele din zodia Berbec, primul semn astrologic, sunt cunoscuti drept pasionali. Sunt niste cuceritori innascuti, siguri pe capacitatea lor de seductie, capabili de orice pentru a cuceri persoana pe care au pus ochii si sa seduca obiectul dorintelor pana cand acesta din urma cedeaza.

Intr-o relatie de cuplu armonioasa, calitatile zodiei Berbec sunt securizante: este loial, fidel si optimist,ceea ce face din el partenerul ideal pentru a infrunta cu curaj si determinare toate obstacolele puse de viata in cale.

Insa, trebuie sa recunoastem faptul ca in iubire, trasaturile de caracter ale Berbecului nu sunt pe placul tuturor. Daca pentru unii prezenta Berbecului in viata lor constituie un atu care ii determina sa se autodepaseasca si sa investeasca in relatia lor, pentru altii Berbecul este o veritabila catastrofa. Relatia va fi sortita esecului din lipsa de compatibilitate.

Cu cine este compatibila zodia Berbec?

Persoanele nascute intre 21 martie-20 aprilie, reputate pentru pasiunea lor in iubire sunt guvernate de semnul Berbec, un semn de Foc. Acest lucru le explica pofta de viata, energia debordanta. Doua semne de Foc, Sagetatorul si Leul il inteleg cel mai bine pe Berbec.

Asemanatoare

Care sunt cele trei zodii care se vor imbogati in 2024?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele 4 zodii care au cea mai mare nevoie de atentie?

Leul si Sagetatorul impartasesc cu Berbecul acelasi entuziasm si optimism. Cuplul format din Berbec-Leu sau Berbec-Sagetator are mari sanse de reusita.

Cuplul Sagetator-Berbec

Carisma si pofta de viata se adauga entuziasmului si optimismului, trasaturi de caracter comune nativilor din Berbec si Sagetator. Cele doua zodii sunt in masura sa inteleaga si sa respecte libertatea celuilalt. De aceea, acest cuplu are mari sanse de reusita pe termen lung.

Cuplul Leu-Berbec

Leul, ca si Berbecul este pasionat deoarece este animat de focul iubirii. Ambele zodii sunt cunoscute pentru dinamismul lor, pentru faptul ca se pricep la improvizatii. Datorita energiei de care da dovada, cuplul Leu-Berbec va profita de energia debordanta in pat si nu va lasa rutina sa intre in relatia lor.

In concluzie, doua din zodii sunt cel mai compatibile cu un Berbec, Leul si Sagetatorul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se comporta Varsatorul in iubire
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More