Cu cine e compatibila zodia Balanta

Concordanta astrologica este esentiala pentru a sti daca o persoana este sau nu potrivita pentru noi. Citind despre compatibilitatea amoroasa anumite articole sau studii vei putea sti daca acea relatie este facuta sa dureze.

Compatibilitatea dintre Balanta si Balanta

Acest cuplu formeaza un echilibru perfect. Te intrebi de ce? Ce poate fi mai frumos decat o Balanta care o intelege de minune pe cealalta Balanta? Ambii parteneri sunt romantici, au aceleasi aspiratii si aceleasi aspiratii. Setea de dreptate nu o ajuta mereu sa ia cele mai bune decizii deoarece uneori Balanta da dovada de ezitare.

Acest cuplu va sti sa comunice perfect, nu iti va fi deloc greu sa gasesti un subiect de conversatie cu o Balanta. O combinatie perfecta intre Yin si Yang.

Asemanatoare

Care este cea mai subestimata zodie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

Balanta si Berbec

Berbecul, un semn astrologic Balantei, este o zodie extrem de activa, are parte de aventuri dupa aventuri si ii este greu sa stea locului. Balanta este zodia care ii va oferi Balantei stabilitatea pe care o cauta, pacea. Alaturi de Balanta, Berbecul isi va gasi linistea, un mediu calm.

Balanta si Taur, raspunsul astrelor

Taurul este o fiinta destul de posesiva si da dovada de romantism atunci cand se afla alaturi de persoana pe care o iubeste. Datorita planetei Venus, acest cuplu va avea parte de iubire si pasiune in relatia de iubire. Romantismul este cuvantul de ordine in relatia de cuplu Balata si Taur. Elementul Aer si Pamant formeaza un duo exceptional. Insa acest lucru nu inseamna ca cele doua zodii nu trebuie sa aiba grija de relatia lor, sa depuna eforturi pentru ca relatia de iubire sa functioneze.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce trasaturi de caracter are o persoana nascuta in Aprilie?

Balanta si Gemeni, echilibrul perfect

Gemenii sunt extrem de sociabili, adora sa fie in contact cu ceilalti si ii pun mereu pe primul loc pe ceilalti. Balanta prefera in schimb stabilitatea. Balanta si Gemenii formeaza un cuplu unit, solid, sudat deoarece gasesc la celallat ceea ce ei nu au.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More