Cele mai tari melodii ale lui David Guetta

DJ cunoscut in intreaga lume, David Guetta a facut planeta intreaga sa danseze cu hituri precum When Love Takes Over sau This One’s For You. Iata care sunt cele mai tari melodii ale lui David Guetta.

Love, Don’t Let Me Go, cu Chris Willis (2002)

Al doilea extras de pe albumul intitulat Just A Little More Love, hitul Love, Don’t Let Me Go a ocupat saptamani la rand locul 4 in Top 50. Este considerata una din cele mai tari melodii ale lui David Guetta.

Love is Gone, cu Chris Willis (2007)

Acest single s-a vandut in numai putin de 110 500 de exemplare si figureaza in topul celor mai bune hituri ale anului 2007. Un succes care a depasit frontierele. A reusit sa intre in Top 10 in Regatul Unit, in Rusia, Spania, Suedia, Ungaria, Finlanda si Belgia.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale formatiei Beatles

When Love Takes Over, cu Kelly Rowland (2009)

Datorita acestui hit, David Guetta a reusit sa primeasca un premiu Grammy. Desemnata cea mai buna inregistrare dance in cadrul celebrei ceremonii americane, titlul a fost ales mai apoi cea mai buna colaborare pop-dance a tuturor timpurilor de Billboard.

Sexy Bitch, cu Akon (2009)

Hit planetar, melodia a fost un succes in tari precum Germania, Romania, Franta, Australia sau Belgia. S-a vandut in numai putin de 400 000 de exemplare.

Sweat, cu Snopp Dogg (2011)

Acest remix al melodiei Weat apartinand lui Snopp Dogg este un alt hit al DJ-ului. S-a bucurat de un succes enorm in strainatate.

Titanium, Sia (2011)

Acest hit a ajuns in Top 10 in Australia, Austria, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Norvegia, Spania.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Billie Eilish?

This One’s For You cu Zara Larsson (2016)

Imnul oficial al Euro 2016 este compus de David Guetta. Numarul 1 in Franta, Elvetia si Germania, This One’s For You a fost ascultat si apreciat de milioane de persoane din intreaga lume.

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/david-guetta/actus/david-guetta-le-top-10-de-ses-plus-grands-hits-349179

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More