Cele mai noi filme de comedie de vizionat pe Netflix

Vom explora impreuna in cele ce urmeaza cele mai noi filme de comedie de vizionat pe Netflix.

Thunder Force

Un film de comedie original Netflix. Dupa inventarea unei formule care le confera oamenilor obisnuiti super-puteri, doua prietene din copilarie, devenite super-eroine improbabile se aliaza pentru a elimina infractionalitatea din orasul lor.

Yes Day

Yes Day este un film ideal de urmarit in familie. Un cuplu de parinti decid sa spuna “Da” oricarei provocari timp de 24 de ore. Copiii sunt cei mai fericiti in acest caz, avand cele mai nebunesti cereri cu putinta.

All My Friends are Dead

All My Friends are Dead este un film polonez original Netflix. In timpul unei petreceri de An Nou, un grup de prieteni au parte de o serie de evenimente tulburatoare care scot la iveala secrete si conduc la un deznodamant socant.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce filme poti vedea in Martie pe Netflix

Enola Holmes
Adolescenta rebela, aflata in cautarea mamei sale disparute, Enola Holmes profita de talentele sale de detectiv pentru a-l depasi pe fratele sau mai mare Sherlock si pentru a ajuta un lord aflat in dificultate.

Coffee&Kareem

Un politist din Detroit nu foarte dotat, face echipa cu fiul iubitei sale atunci cand tentativele lor de apropiere (indepartare) scot la iveala un complot criminal.

Spenser Confidential

Spenser, un fost politist si fost escroc se aliaza cu Hawk, un boxeur care viseaza sa joace la un nivel profesionist in incercarea de a dezvalui un complot sumbru aflat in stransa legatura cu moartea a doi politisti din Boston.

Double Dad

Un film Brazilian, original Netflix. In absenta mamei sale, o adolescenta decide sa paraseasca comunitatea hippie in care a trait intreaga viata pentru a se lansa intr-o aventura bulversanta, in cautarea tatalui sau. Insa, aceasta cautare se dovedeste a fi mult mai dificila decat ar fi crezut, obstacolele care ii ies in cale sunt numeroase.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii iunie in materie de filme si seriale?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More