Care sunt cele mai bune melodii ale lui Snoop Dogg

De la aparitia sa in 1992, Snoop Dogg (nascut Calvin Broadus, Jr., 20 octombrie 1971) a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din hip-hop si din cultura populara in general. Cu abilitatea sa innascuta de a se reinventa si de a ramane in varful creativitatii, longevitatea lui „Uncle Snoop” este o dovada a talentului sau liric, a influentei culturale si a muzicalitatii. Discografia sa se intinde pe mai multe genuri, inclusiv R&B, soul, rock, reggae si chiar gospel si, dupa cum arata cele mai bune melodii ale lui Snoop Dogg, arta sa nu cunoaste limite.

5: „Deep Cover” (Dr. Dre, cu Snoop Dogg)

Putini artisti pot spune ca primul lor cantec este un clasic. Cu una dintre cele mai memorabile performante de debut in hip-hop, Snoop Dogg s-a prezentat lumii ca protejat al lui Dr. Dre in piesa „Deep Cover.” „Deep Cover” a fost o melodie atat de influenta incat a fost refacuta cativa ani mai tarziu de Big Pun si Fat Joe. Un alt clasic atemporal de la Uncle Snoop.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cele mai tari melodii ale lui David Guetta

4: „Who Am I (What’ s my name)?”

Doggystyle a fost unul dintre cele mai asteptate albume de debut din istoria muzicii. Dupa contributiile sale remarcabile la The Chronic, asteptarile legate de un album solo al lui Snoop Dogg au fost foarte mari. Cand Doggystyle a fost lansat, nu a dezamagit.

3: „Drop It Like It’s Hot” (featuring Pharrell)

„Drop It Like It’s Hot”, lansata ca primul single R&G (Rhythm& Gangsta): The Masterpiece, ramane cel mai mare hit al lui Snoop pana in prezent si primul sau numar unu in topul Billboard 100. Ca o recunoastere a enormitatii piesei, „Drop It Like It’s Hot” a fost numit de Billboard cel mai popular cantec rap al deceniului

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare melodii interpretate de Shakira

2: „Nuthin’ Mais A G Thang” (Dr. Dre, cu Snoop Dogg)

„One, two, three and for the fo’/Snoop Doggy Dogg and Dr. Dre is to do it”…”, probabil unul dintre cele mai faimoase intro-uri din istoria muzicii. Primul single de pe clasicul The Chronic al lui Dr. Dre, „Nuthin’ But A „G” Thang” personifica G-Funk-ul din anii ’90 de pe Coasta de Vest. Fara indoiala, „Nuthin’ But A” G „Thing” ii surprinde pe Snoop si Dre in cea mai buna forma a lor.

1: „Gin and Juice”

„Gin and Juice” este cantecul prin excelenta al lui Snoop Dogg. Fiind al doilea single de pe Doggystyle, este cartea sa de vizita oficiala.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More