Cele mai bune filme ale anilor 2019- 2020

Iata o lista cu cele mai bune filme ale anului 2020, pe care nu ar trebui sa eziti sa le urmaresti din nou. Un an marcat de pandemia cu Covid-19 si de numeroase amanari.

2020 a fost un an bogat in emotii, odata cu reintoarcerea unor realizatori mari precum Christopher Nolan si al sau Tenet si David Fincher cu Mank, lansat pe Netflix.

1917, Sam Mendes

In plin Prim Razboi Mondial, doi soldati britanici au o misiune imposibila: traversarea liniei de front inamice si transmiterea unui mesaj urgent. Obiectiv: impiedicarea unui atac mortal care ar putea costa viata a mii de britanici.

Tenet, Christopher Nolan

Pandemia a ocazionat amanarea unui numar mare de filme, inclusiv trei filme produse de Cristopher Nolan (trilogia Batman, Inception, Dunkirk). Cu toate acestea, thrillerul Tenet a devenit cel mai mare succes al anului 2020.

Asemanatoare

Care sunt cele mai memorabile morti din saga James Bond…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme Netflix de vizionat in mod obligatoriu

Un agent secret din cadrul CIA interpretat de John David Washington are misiunea de a impiedica izbucnirea celui de-al Treilea Razboi Mondial, calatorind in timp.

Mank, David Fincher

Realizatorul lui Fight Club si Gone Girl printre altele, colaboreaza pentru prima data cu Netflix. Mank, filmat in alb-negru este disponibil pe platforma incepand cu data de 4 decembrie. Acest film biografic revine asupra vietii lui Herman J. Mankiewic (interpretat de catre Gary Oldman). O superba scufundare in Hollywoodul anilor ’30.

Drunk, Thomas Vinterberg

Una din cele mai mari lovituri ale anului 2020. Selectionat in competitia oficiala a Festivalului de la Cannes, filmul realizatorului danez Thomas Vinterberg ofera unul din cele mai frumoase roluri ale lui Mads Mikkelsen (Royal Affaire).

In Drunk, patru prieteni, profesori, se lanseaza intr-o provocare: sa aiba in mod constant in sange minim 0,5 litri de alcool in sange pentru a-si imbunatati performantele conform propriilor credinte. O comedie dramatica care s-a bucurat de un succes enorm, cu un superb soundtrack original.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune seriale din toate timpurile
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More