Ce semnificatie are numele Sofia

Sofia este un prenume de origine greaca. Sofia este o persoana rezervata care prefera sa ramana intr-un colt si sa pastreze secretele pentru ea. Evita pe cat posibil prietenii falsi si se inconjoara doar de persoane fiabile. Extrem de buna la suflet, este interesata de operele caritabile.

In limba greaca Sofia inseamna intelepciune.

Istoria prenumelui Sofia

Sfanta Sofia s-a nascut la Joigny in anul 1779. Educata de nasul sau care este un preot, se alatura unei comunitati religioase din cadrul Sacre Coeur. In ziua de azi, numeroase sunt scolile catolice care poarta acest nume. A murit pe data de 25 mai 1865.

Caracterul Sofiei este similar cu cel al persoanelor din zodiac Rac. Sofia este o femeie calduroasa care reuseste sa imparta putinul pe care il are cu persoanele pe care le iubeste. Zambitoare si afectuoasa, Sofia este o persoana extrem de tandra. In spatele unei aparente calme si rezervate se ascunde o femeie extrem de sensibila. Daca cineva o enerveaza, prefera sa ignore criticile acerbe si sa devina distanta. De obicei este ranchiunoasa si ii este destul de greu sa ierte o persoana care a suparat-o sau jignit-o.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are numele Elvira?

Sogia este protectoare cu familia sa, mai ales cu copiii sai. Este modalitatea sa de a-si arata afectiunea fata de o persoana. Atenta, face tot ce ii sta in putere ca sotului si copiilor sai sa nu le lipseasca nimic.

Sofia aliaza elganta cu simplitatea de obicei. Ii place sa iasa in evidenta prin frumusetea sa, ramanand stilata totodata. Se afla in constanta cautare a securitatii materiale. Pentru asta, nu ezita sa munceasca din greu si sa profite de relatiile pe care si le-a facut de-a lungul vremii pentru a reusi sa obtina confortul la care a visat intreaga viata.

Chiar daca Sofia vrea sa aiba o relatie de iubire fara constrangeri, uneori este extrem de geloasa. Insa, pentru binele relatiei, mai face si compromisuri.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More