Ce semnificatie are numele Elvira?

Nume de origine germanica, Elvira semnifica nobil, fidel sau demn de incredere. Data fiind originea sa hispanica, prenumele feminin Elvira se traduce prin alb.

Personalitatea prenumelui Elvira

Personaj original si surprinzator, Elvira ii impresioneaza pe toti cei cu care intra in contact, intr-un fel sau altul. Cu o inclinatie spre excese, aceasta tanara iesita din comun isi alege cu grija prietenii si nu ridica un deget sa faca ceva daca nu este motivata in acest sens. Pentru aceasta femeie sensibila, lumea este fie alba, fie neagra, nu exista cale de mijloc. Cuvantul sau de ordine este “totul sau nimic”. Urmand aceasta logica, Elvira poate ajunge sa faca lucruri marete in viata. Cu alte cuvinte, istoria personala a Elvirei depinde in totalitate de motivatia sa. Doar motivatia este cea care o va conduce spre succes.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Marco?

Datorita temperamentului sau atipic, Elvira este extrem de atrasa de necunoscut si de aventura, in orice domeniu al vietii, fie el fizic, intelectual sau spiritual.anturajul o va urma la orice pas si o va sprijini in tot ce are nevoie. Doar astfel se va putea proteja de ea insasi si de latura sa impulsiva. Oricum ar fi, aceasta femeie fermecatoare este departe de a fi obisnuita, este o fiinta cu totul si cu totul speciala.

Astfel, parintii Elvirei vor trebui sa dea dovada de imaginatie pentru a-i oferi Elvirei o educatie pe masura deoarece au cea mai incapatanata fata din lume.

Nume de Elvira celebre:

Actrita si realizatoarea de origine romana Elvira Popescu.
Elvira Ramilevna Khasyanova, membra a echipei ruse de inot sincron,
Elvira de Castilia, Regina Siciliei
Elvira de Castilia, Contesa de Toulouse
Elvira Casazza, mezzo-soprana italiana
Elvira Kralj, actrita slovena
Elvira Nikolaisen, cantareata si compozitoare norvegiana
Elvira Popescu, actrita si regizoare franceza nascuta in Romania
Variante ale numelui „Elvira” la alte popoare sunt „Allovera” (germanica antica), „Elvire”, „Elwira” (franceza).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Sara

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More