Ce semnificatie are numele Alma

Alma este un prenume mixt, atribuit in special fetelor. Poseda origini multiple in special arabe si latine.
Alma este un prenume ce semnifica “savanta”. In ebraica Alma desemneaza o “tanara fata”. In latina prenumele de Alma este asociat cu termenul de “hranitor”.

1 august este ziua consacrata sarbatoririi prenumelui Alma, un omagiu adus Sfintei Ana, o martira asasinata in Tara Galilor in secolul VI de catre un pretendent pe care l-a refuzat in repetate randuri.
Alma este un prenume intalnit in mai multe culturi si in mai multe locuri pe planeta. Lumea musulmana, lumea romana si lumea crestina s-a lasat sedusa de acest prenume simpatic, cu sonoritati puternice si de semnificatia acestui nume. Extrem de popular in tarile arabe, in Turcia in special sau in tarile din sudul Europei, prenumele Alma se bucura de un success imens si in Europa.

Asemanatoare

Care este semnificatia prenumelui Claudia?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce prenume de fete vor fi in tendinte in 2022

Care este caracterul fetelor care poarta numele de Alma?

Dotate cu un farmec natural, cele care poarta numele de Alma dispun de un atu formidabil pentru a reusi in viata: feminitatea lor. Alma dispune de toate tehnicile si trucurile pentru a seduce un numar mare de persoane din jurul sau, atat in ceea ce priveste viata intima cat si sfera profesionala. Atrasa de universul luxului si de tot ce straluceste, Alma stie sa se ridice la inaltimea codurilor astepate in cele mai rafinate medii. Cu temperamentul sau de regina (sau printesa) Alma stie perfect ce vrea de la viata dar si ce nu vrea. In dragoste, Alma isi expediaza rapid pretendentii care nu sunt capabili sa se plieze pe exigentele sale, cauandu-l pe cel care va sti sa se ridice la inaltimea excentricitailor sale si celor mai nebune dorinte ale sale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Gabriel

Alma celebre

Sotia presedintelui lituanian si prima doamna a tarii poarta numele de Alma Adamkiene, artista Alma Bennett si cantareata de opera Alma Gluck.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More