Ce semnifica culoarea chakrelor

Anul 2022 poate fi un an potrivit pentru a-ti schimba obiceiurile si pentru a-ti stimula energiile. Cunosti importanta celor sapte chakre? Stii sa le identifici culoarea si semnificatia? Iata cateva raspunsuri mai jos…
Fiecare fiinta umana, dincolo de corpul fizic, este animata de o forta vitala care poarta numele de “qi” sau “prana”, in legatura directa cu culoarea chakrelor. In timp ce ADN-ul nostru detine datele fizice, prana poate fi vazut drept un plan de energie care circula prin corpul nostru.

Unde sunt chakrele? Iata numele principalelor chakre si cele sapte culori ale chakrelor, pornind din partea inferioara a corpului si pana sus:

– Rosu, culoarea chakrei radacina, este situata in partea de jos a picioarelor;
– Portocaliu este culoarea chakrei sacre;
– Galben este chakra plexului solar;
– Verde este chakra inimii;
– Albastru este chakra gatului;
– Violet este chakra celui de-al treilea ochi;
– Si, in final, chakra alba, violet este chakra coroana, caracterizata prin cea mai inalta vibratie, in varful capului;

Asemanatoare

Cum stim daca chakrele sunt blocate?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti deschide si activa chakrele

Aceasta putere energetica este prezenta in fiecare din celulele noastre, in ansamblul genomului nostru (informatia genetica). Circula in asa fel incat sa ajunga dincolo de corpul nostru fizic, un fenomen care poarta numele de aura.

Aceasta energie care ne inconjoara poate sa ne altereze sau sa ne modifice dispozitia, intr-un mod profund si inconstient. Aura unei persoane se poate citi, se resimte, oferindu-ne o cantitate de informatii despre ea. Acest camp energetic care ne inconjoara reactioneaza si se adapteaza in mediul in care ne aflam. In unele locuri, ne va spune sa plecam, in altele, sa ramanem.

Aceasta aura, aceasta energie ne permite in egala masura sa stabilim o comunicare, chiar si cu persoane aflate la celalalt capat al lumii. Aceste experiente ezoterice nu sunt toate explicate la ora actuala. Este important sa intelegi acest concept de energie pentru a putea exploata culorile chakrelor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt bijuteriile potrivite pentru echilibrarea chakrelor

https://www.mv-bracelet.com/couleur-des-chakras-signification/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More