Ce semnifica chakra gatului

Ce semnifica chakra gatului? Care este rolul sau si ce controleaza? Va spunem chiar acum.
Chakra gatului, cunoscuta in egala masura sub numele de Vishuddha este cea de-a cincea chakra in traditia hindusa, doctrinele tantrice si yoga. Descopera proprietatile si semnificatiile acesteia.

Chakra gatului, centrul energiei subtile a cuvantului si sunetului, inglobeaza regiunea umerilor, gatului, maxilarului si auzului. Are drept rol esential acela de a le permite oamenilor sa comunice unii cu altii. Este, in egala masura o sursa de inspiratie si de adevar.

Principalele calitati si proprietati ale chakrei gatului

Chakra gatului este reprezentata de o floare de lotus cu 16 petale de culoare albastra. Simbolul sau este cercul linistii absolute si a vidului. Elementul chakrei gatului este eterul, simbol al spatiului si al puritatii. Psozitia chakrei gatului, care leaga cjakra inimii de chakra superioara a capului ii permite asigurarea jonctiunii intre sentimente si ganduri, intre instinct si ratiune, intre simtire si intuitie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai eficiente tehnici pentru curatarea chakrelor?

Printre cele sapte centre de energie subtila, chakra gatului este probabil cea care joaca cel mai important rol inca din copilarie pentru a-l ajuta pe un individ sa isi structureze gandurile si sa invete sa comunice cu ceilalti. Invatarea, fie ca este tehnica, stiintifica sau artistica implica in mod neces

ar discursul, scris sau vorbit.
O chakra a gatului echilibrata in cursul diferitelor faze ale vietii noastre ne permite sa accedem la cunostinte in armonie cu mediul inconjurator, sa ne pastram curiozitatea, sa fim mai deschisi si mai liberi.
Doctrina hindusa era de parere ca chakra gatului este locul in care se poate gusta nectarul divin, care este un elixir al nemuririi. Acest nectar este o secretie dulce, semitransparenta.

Astfel, yoghinii scufundati in meditatie pot supravietui o vreme mai indelungata, fara mancare sau apa, pe baza resurselor vitale oferite de chakra gatului. Chakra gatului guverneaza sistemul nervos, faringele cu urechile si corzile vocale insa este legata in mod direct si de organele genitale ale femeii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Istoria sistemelor chakrelor

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More