Ce semn astrologic este facut pentru tine?

Semnul astrologic are o mare influenta asupra multor aspecte din viata ta dar si asupra caracterului tau si vietii tale de cuplu. Unele semne astrologice se inteleg mai bine cu unele zodii decat altele. Iata care sunt cele mai compatibile din punct de vedere sentimental.

Concret, despre ce este vorba?

Spre exemplu, Berbecul este un semn de foc care are nevoie sa traiasca alaturi de o persoana generoasa, puternica si independenta deopotriva. Este logic faptul ca isi va indrepta atentia spre zodii precum Sagetatorul cu care este mai compatibil decat cu alte zodii.

Berbecul, drept urmare, are o compatibilitate amoroasa mai ridicata cu Sagetatorul. Se intelege insa si cu Taurul si cu Leul.

Fidel si constant, Taurul se intelege foarte bine cu Capricornul.

Asemanatoare

Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele astrologice care vor avea parte de un an 2022 magnific

Detasati si relaxati, Gemenii sunt compatibili cu…Gemernii. Racul are o compatibilitate ridicata cu Leul. Fidel si loial, Leul este foarte compatibil cu Sagetatorul. Sincera si onesta, Fecioara isi va gasi fericirea alaturi de un Rac. Amabila si sociabila, Balanta isi va gasi echilibrul in compania unui Berbec.

Pasionat insa nu gelos, Scorpionul isi va gasi fericirea in bratele unui Rac. Optimist si aventurier, Sagetatorul este compatibil cu Leul. Rabdator si solitar, Capricornul va fi extrem de fericit in cuplu cu un…alt Capricorn. Independent si creativ, Varsatorul este compatibil cu un Sagetator.

In viata fiecarei persoane in parte apar numeroase sanse la iubire deoarece nu exista doar un singur partener care li se potrivesc. Exista zodii care iubesc o singura data in viata cu toata inima insa exista unele zodii care au afinitati cu mai multe zodii din horoscop si isi pot construi relatii frumoase si sanatoase sau casnicii solide cu acestea. Asta chiar daca nu se indragostesc la prima vedere nebuneste.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cu cine este compatibila zodia Leu?

Tine cont de faptul ca, atunci cand te indraostesti la prima vedere de o persoana, de “vina” poate fi chiar zodia in care v-ati nascut amandoi. Astfel, stiind zodia unei persoane vei sti daca relatia este sortita sau nu esecului inca de la bun inceput.

Sursa: https://www.pleinevie.fr/vie-quotidienne/societe/astro-et-compatibilite-amoureuse-quel-signe-est-fait-pour-vous-53590.html#item=1

 

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More