Ce ritualuri poti face pentru a opri ghinionul?

Exista multe instrumente Feng Shui pe care le poti folosi pentru a face fata ghinionului. Cu toate acestea, permiteti-ne sa va impartasim trei modalitati rapide de a pune capat ghinionului pe care le poti include in ritualurile tale pentru a opri ghinionul.

Aprinde tamaie!

Pentru un ritual eficient pentru a opri ghinionul, incearca sa obtii tamaie cu aroma de lemn de santal sau iasomie, de fapt, va fi mai bine daca poti obtine ceva care este facut din lemn de santal sau iasomie, dar acestea sunt un pic mai scumpe.

Daca ghinionul este in viata personala, aprinde tamaia in camera de zi sau in dormitor.

Daca ghinionul iti afecteaza viata profesionala, aprinde tamaie in birou sau in spatiul de lucru.

Poti, de asemenea, sa efectuezi ritualul cu tamaie. Aprinde o tamaie, asigura-te ca numarul sau impar nu este niciodata egal si mergi in sensul acelor de ceasornic prin casa sau biroul tau. In timp ce faci acest lucru, recita continuu mantra OM AH HUM. Asigura-te ca faci acest lucru de trei ori si asigura-te ca intri in fiecare camera din casa sau din birou.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai puternice bai de facut de Halloween?

Daca, la sfarsitul ritualului de curatare, tamaia nu a ars, o poti pune pe altarul tau sau o poti lasa in centrul camerei.

Foloseste sare pentru a opri ghinionul

Atunci cand efectuezi ritualul pentru a opri ghinionul cu sare, asigura-te ca este sare grunjoasa sau sare de mare.

Sarea este unul dintre darurile naturii pentru omenire, care constituie, de asemenea, un instrument excelent pentru a ne curata de energiile negative sau de ghinion. Tot ce trebuie sa faci este sa pui aproximativ 2 linguri de sare in cele patru colturi ale camerei: cate 2 linguri pentru fiecare colt. Le poti pune intr-un mic recipient sau pur si simplu le poti aseza direct pe podea.

Din nou, daca ghinionul iti afecteaza viata personala, foloseste-o in casa si in dormitor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai folosite uleiuri esentiale in ezoterism?

Daca ghinionul iti afecteaza cariera, foloseste-o la locul de munca.

De asemenea, poti adauga 2 linguri de sare intr-o galeata de apa si o puteti folosi ca clatire. Daca folositi o cada de baie, puteti pune o cana de sare pe cada plina cu apa si o puteti inmuia timp de cel putin 5 minute.

Asigura-te ca folosesti sare grunjoasa sau sare de mare pentru acest ritual de curatare.

Fa o donatie

Una dintre cele mai simple modalitati de a scapa de energia negativa este sa castigi karma buna facand o donatie catre orice institutie caritabila sau religioasa. Suma sau cantitatea donatiei nu este importanta, ceea ce conteaza este sinceritatea si dorinta de a o face.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituel-stopper-malchance/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More