Ce prenume de fete vor fi in tendinte in 2022

Clasice, multiculturale sau evocand natura, aceste prenume vor fi in tendinte si in 2022…si sunt extrem de originale.

Inaya

Ce prenume dragut, nu-i asa? Inaya este un prenume care inseamna atentie in limba araba. Popular in tarile arabe, este un prenume popular si in Africa si in America Latina. In Europa si-a facut intrarea nu demult si se pare ca isi continua si anul acesta expansiunea.

Flora

Acesta este prenume 100% green care se traduce din limba latina prin inflorit. Flora era zeita Florilor si a Vegetatiei in mitologia romana. Raspandit in tarile anglofone, Italia si Germania, Flora va avea cu siguranta succes si la noi in tara in 2022.

Nelia

Nelia este un prenume multicultural. Nelia inseamna incoronata in limba latina. Este un diminutiv al prenumelui Cornelia.

Iris

Iris este un prenume grec care ineamna curcubeu. Evoca in egala masura o floare de primavara extrem de apreciata, irisul. Iris este o persoana sincera si cu imaginatie bogata.

Asemanatoare

Care este semnificatia numelui Marco?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia prenumelui Lena

Alma

Alma este in continuare in topul preferintelor parintilor din intreaga lume atunci cand vine vorba de alegerea unui prenume de fete. Este un prenume provenit din latina care inseamna hranitor. In limba araba inseamna savanta si in ebraica tanara fata. Alma este de obicei extrem de sociabila.

Naya

Un alt prenume care va fi extrem de popular in 2022, Naya. Este un prenume multicultural, in tendinte, care suna foarte bine. In araba, Naya inseamna instrument muzical. Naya este o persoana perseverenta si amuzanta deopotriva.

Romy

Inca din anii trecuti, Romy era un prenume apreciat de multi, insa, anul acesta, cu siguranta va cuceri si mai multe inimi. Romy este o persoana disciplinata si minutioasa.

Lila

Lila este in egala masura un prenume in tendinte. Provine de la termenul “lys” din limba latina. Este si o varianta a prenumelui Leila din araba si inseamna frumusete.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase nume rare si semnficatia acestora

Sursa: https://www.parents.fr/prenoms/nos-selections-de-prenoms/ces-adorables-prenoms-de-filles-vont-faire-un-carton-en-2022-901691

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More