Ce inseamna daca visezi ploaie?

Vrei sa stii ce inseamna daca visezi ploaie?

Ploaia este un fenomen care apare frecvent in visele de tot felul, fie ca este vorba despre vise placute sau veritabile cosmaruri. Semnificatia ploii in vis poate avea multiple semnificatii, in functie de reprezentarea sa in subconstientul nostru.

Spre exemplu, nu avem aceeasi semnificatie daca visam o ploaie abundenta sau daca visezi ca te afli in mijlocul unei furtuni. Ploaia poate reprezenta abundenta, fertilitatea, averea sau, din contra, dezvoltarea sau nefericirea.

In acest articol va vom detalia ce poate indica fiecare din aceste vise enigmatice in functie de tipul de ploaie visat.

Daca visezi o ploaie puternica

Este vorba despre un vis destul de frecvent, mai frecvent decat alte elemente care apar precum nori negri densi. Daca visezi o ploaie puternica sau daca visezi grindina, acest lucru semnifica o neliniste profunda care trebuie exprimata in mod constient de catre visator.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi pantofi

Daca ploile puternice se repeta aproape in fiecare noapte, acest lucru semnifica un conflict personal, poate semnifica probleme profesionale, griji financiare, dificultati la scoala, discutii de familie sau in cuplu. Furie si frustrare in fata unei situatii pe care nu o poti controla, furie in fata unui episod care ti s-a intamplat si pe care il consideri nedrept.

Daca visezi ca esti in ploaie si te uzi

Uneori, nu visezi doar ploaia cazand ci si faptul ca aceasta din urma te uda, iiti uda parul, fata, hainele. Acest vis are in general o semnificatie pozitiva. Numerosi sunt cei care leaga acest tip de vis de fertilitate. Daca incerci sa ramai insarcinata de mai multa vreme acest vis este de bun augur. Ploaia care te uda mai poate insemna eliberare, o curatenie “emotionala”.

Daca visezi ca alergi in ploaie

Acest vis semnifica in general bucurie, speranta unui viitor mai bun si libertate. Te simti puternic deoarece reusesti sa iti indeplinesti toate obiectivele si faci fata cu optimism oricarei adversitati.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi un rau
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More