Ce inseamna cand vizezi sfarsitul lumii

Sfarsitul lumii in vis nu este cu siguranta o chestiune banala. Spune multe despre personalitatea noastra, despre starea noastra actuala de spirit si despre aspiratiile noastre. Noi credem profund în puterea interpretarii viselor. Simbolismul viselor ne ajuta sa ne întelegem mai bine pe noi însine. Ne permite sa facem un pas în fata cu privire la aspiratiile, temerile si planurile noastre. În timp ce dormim, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste daruri sunt pretioase, iar noi suntem bine sfatuiti sa le interpretam în cel mai bun mod posibil.

Ce inseamna cand visezi sfarsitul lumii

Acesta poate fi unul dintre cele mai înspaimantatoare vise pe care le-ai putea visa vreodata: lumea s-a sfarsit si tot ceea ce iubesti a fost sters de pe fata pamantului. Visarea apocalipsei sau a sfarsitului lumii va poate lasa cu un sentiment de cutremur chiar si dupa ce te trezesti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce înseamnă când visezi pădure?

Asadar, ce înseamna sa visezi apocalipsa sau sfarsitul lumii?

Sfarsitul lumii in vis este un semn ca treci printr-o schimbare masiva în viata ta. Este posibil sa nu vezi lucrurile schimbandu-se în realitatea ta fizica, dar sub suprafata ta ai trecut printr-o transformare profund spirituala sau energetica care îti va schimba realitatea în timp. Poate fi, de asemenea, un semn ca temerile si emotiile profund reprimate ies la suprafata.

Cele mai frecvente astfel de vise includ:

Visarea apocalipsei în timp ce se întampla;
Visul post-apocaliptic (visul de a supravietui apocalipsei);
Visele de rapire sau visele cu ‘sfarsitul timpului’;
Visele Doomsday sau pregatirea pentru sfarsitul lumii.
Sfarsitul lumii in vis: emotii ascunse
Acest vis este un semn ca emotiile profunde care au fost îngropate în subconstient ies la suprafata.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi koala

Daca te gandesti bine, cele mai mari temeri ale celor mai multi oameni sunt pierderea celor dragi, pierderea adapostului si lupta pentru supravietuire. Toate acestea sunt emotii care apar într-un vis cu apocalipsa.

Aceste emotii pot iesi la suprafata pentru ca esti gata sa aduci ceva nou în realitatea ta, dar trebuie sa împingi alte energii pentru ca noile energii sa îsi gaseasca un loc în viata ta. Adesea, daca aceasta schimbare în realitatea ta este semnificativa, ea poate trezi o multime de emotii profund reprimate.

De exemplu, daca începi sa te întalnesti cu cineva si simti ca vrei sa te angajezi cu el ca partener de viata, este posibil sa începi sa ai vise despre apocalipsa. Probabil ca nu este de rau augur faptul ca relatia va provoca moartea si distrugerea a tot ceea ce va este drag.

Cel mai probabil, relatia declanseaza emotii legate de teama de a iubi, pentru ca este greu sa pierzi lucrurile pe care le iubesti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ceai

Daca ai avut perioade de durere reprimata în relatii anterioare, s-ar putea ca aceste emotii sa revina la suprafata pentru a le putea procesa, astfel încat sa poti începe sa iubesti din nou.

Visele cu apocalipsa pot aparea de fiecare data cand realitatea ta se schimba, trezind aceste temeri adanc ascunse. Nu uita ca, chiar daca aceste vise par înfricosatoare, este un semn bun ca se anunta vremuri mai bune la orizont.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-fin-du-monde/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More