Ce inseamna cand visezi un inger pazitor?

Exista vise care ne dau sentimente bune si altele care ne fac sa ne simtim inconfortabil toata ziua. Ne simtim furiosi, nefocalizati si nefericiti. Vei observa ca atunci cand iti apare in vis un inger pazitor, te trezesti intr-o dispozitie buna, impacati si fericiti. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta fiinta ne aduce foarte multa lumina, protectie si mesaje divine, iar daca apare intr-un vis, este pentru a-si indeplini una dintre functii.

Ingerul pazitor in vis semnifica bunastare si fericire. Este un semn ca tot raul va fi distrus si ca problemele tale vor fi rezolvate in curand.

Daca esti ingrijorat de ceva, daca esti pe cale sa incepi ceva nou, cum ar fi un loc de munca sau schimbari in viata ta in general, afla ca acest proiect va fi protejat. Ingerul tau pazitor a venit la tine in somn pentru a-ti da incredere. Mergi inainte fara griji, vei avea succes!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi bratara

Ingerul pazitor iti aduce un mesaj

In acest caz, este extrem de important sa iti amintesti ce v-a spus ingerul pazitor, deoarece acest mesaj va fi util pentru a-ti face viata mai prospera, echilibrata si fericita. Chiar daca continutul nu prea are sens astazi, noteaza-l pe o bucata de hartie si reciteste-l ori de cate ori simti nevoia. Intr-o zi vei intelege exact ce a vrut sa spuna mesagerul.

Ce inseamna cand visezi ca tu insuti esti un inger pazitor

Acest vis este destul de interesant pentru ca arata ca esti multumit de ceva ce ai facut. Daca constiinta ta este curata, ai facut un bine cuiva sau ai luat o decizie buna, imaginea ingerului vine sa te informeze ca sufletul tau este impacat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi scoala?

Ce inseamna cand in vis iti apar trei ingeri pazitori

Multi considera ca a vedea 3 ingeri intr-un vis este ceva foarte special, sfant si spiritual. Esti protejat, vegheat si binecuvantat.

Sursa: https://www.wemystic.fr/reve-d-ange-gardien/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More