Ce inseamna cand visezi umbrela

Sa visezi o umbrela nu este un lucru banal. Acest vis spune multe lucruri despre personalitatea noastra, despre starea noastra actuala de spirit si despre aspiratiile noastre. Noi credem profund in puterea interpretarii viselor. Simbolismul viselor ne ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine. Ne permite sa facem un pas inapoi de la aspiratiile noastre, de la temerile noastre, de la proiectele noastre. In timpul somnului, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste daruri sunt pretioase si este foarte recomandat sa le interpretam cat mai bine. Fara alte comentarii, descopera ce se ascunde in spatele visului tau de umbrela…

O umbrela ne salveaza de intemperii si de soarele fierbinte, dar acestea sunt cunoscute ca fiind elementele esentiale ale vietii, iar umbrela incearca sa limiteze contactul cu ele, ca o bariera protectoare.

Asadar, o umbrela in vis simbolizeaza nevoile neimplinite, incapacitatea de a recunoaste propriile dorinte, izolarea mentala si fizica. Adesea este un simbol al iubirii neimpartasite, care rezulta din teama subconstienta de a avea relatii personale reale. In acest scop, visul indica sentimente si emotii, epuizand visatorul, reducand potentialul energetic al unei persoane.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi sare

In general, un vis despre umbrela este destul de inofensiv, desi exista multe detalii mici de luat in considerare. Daca cumparati o umbrela intr-un vis, aceasta prevesteste o imbunatatire in afaceri; iar daca o pierdeti – o surpriza neasteptata, adesea neplacuta.

O umbrela in vis simbolizeaza nevoile neimplinite, incapacitatea de a recunoaste propriile dorinte, izolarea mentala si fizica. Adesea este un simbol al iubirii neimpartasite, care rezulta din teama subconstienta de a avea relatii personale reale. In acest scop, visul indica sentimente si emotii, epuizand visatorul, reducand potentialul energetic al unei persoane.

Daca te acoperi cu o umbrela in ploaie, trebuie sa fii atent cand vorbesti cu femeile. Unele sunt geloase. Daca o persoana pune o noua umbrela si vremea este insorita si clara, acest vis prevesteste doar bucurie si succes profesional.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi un demon?

In cazul in care te lupti cu cineva cu o umbrela, vei atrage ghinionul, mai ales prin propria prostie sau neglijenta.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-parapluie/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More