Ce inseamna cand visezi scoala?

Visul in care ne apare o scoala nu este unul banal. Este un vis care spune multe despre personalitatea noastra, despre starea noastra actuala de spirit si despre aspiratiile noastre. Noi credem profund in puterea interpretarii viselor. Simbolismul viselor ne ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine. Ne permite sa facem un pas inainte fata de aspiratiile, temerile si planurile noastre. In timp ce dormim, creierul nostru ne trimite mesaje puternice. Aceste daruri sunt pretioase, iar noi suntem bine sfatuiti sa le interpretam in cel mai bun mod posibil. Fara sa mai lungim vorba, descopera ce se ascunde in spatele visului in care iti apare o scoala.

Ce inseamna cand visezi scoala?

In viata, visele despre intoarcerea la scoala denota, in general, invatare. Mai mult decat atat, daca inveti ceva nou in viata reala sau daca urmezi un curs, nu este neobisnuit sa visezi la examene. De fapt, Universitatea Sorbona din Paris a efectuat o cercetare pe studentii la medicina si peste 60% dintre ei au visat un examen in ziua dinaintea unui examen. Faptul ca te afli intr-o cantina la scoala inseamna ca trebuie sa ai grija ce mananci. Daca te afli intr-o scoala veche sau intr-un internat intr-un vis, acest lucru ar putea sugera ca viziunea ta asupra vietii este destul de veche si invechita.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand vizezi sfarsitul lumii

Esecul la un examen in vis spune multe despre dorintele noastre interioare. Uitarea orarului unui curs este asociata cu uitarea a ceea ce suntem in viata si a ceea ce incercam sa realizam. Asigura-te ca iti asculti sinele interior pentru a-ti stabili obiectivele.

A sta la un birou sau a fi in clasa in timpul visului indica faptul ca trebuie sa te ocupi de problemele tale de zi cu zi. Poate sugera ca te confrunti cu probleme la locul de munca si ca ai nevoie de modalitati mai bune de a le rezolva.

Alte interpretari posibile a visului in care iti apare scoala

Visul tau are scopul de a te face sa intelegi ca trebuie sa stii mai multe despre viata. Doar pentru ca ai parasit scoala „traditionala” nu inseamna ca ar trebui sa incetezi sa mai inveti. Cu cat ai mai multe informatii, cu atat vei progresa mai bine si vei fi mai constient de tine insuti in viata.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi oua?

Timpul petrecut la scoala este asociat cu faptul ca invatam cine suntem ca oameni, parintii nostri actioneaza ca ghizi si formam relatii cu ceilalti. Mai tarziu, viata noastra scolara se reflecta adesea in viata noastra „profesionala”. Asadar, invatam lectii la scoala, le transpunem in lectii de viata. Acesta este mesajul cheie pe care trebuie sa-l lasi atunci cand visezi ca te intorci la scoala.

Daca visezi sa participi la un curs de geografie,  este vorba despre largirea optiunilor tale in viata. Predarea intr-o scoala in vis prezice atasamentul emotional fata de copii. Participarea la un curs de matematica intr-un vis sugereaza rezolvarea problemelor in viata de veghe. Sustinerea unui examen de matematica la scoala in stare de vis este pozitiva si se concentreaza pe propria intelegere a vietii. Invatarea unei noi limbi straine la scoala in vis se refera la comunicare in viata de veghe.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-ecole/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More