Ce inseamna cand visezi ploaie

Ploaia este un fenomen natural care apare in mod frecvent in visele noastre, fie ca este vorba despre un vis placut sau un adevarat cosmar. Ploaia in vis poate avea semnificatii multiple, in functie de reprezentarea sa in subconstientul nostru. Spre exemplu, nu este acelasi lucru sa visezi o ploaie abundenta sau sa visezi ca ploua incet, marunt, pe un camp.

Ploaia poate reprezenta abdundenta, fertilitatea, averea sau, din contra,nefericirea, deznadejdea.

O ploaie puternica in vis

Este un vis destul de frecvent, destul de curent. O ploaie puternica in vis poate semnifica o neliniste profunda care trebuie exprimata in mod constient de cel/cea care viseaza. Daca ploaia puternica este un fenomen care se repeta in fiecare noapte, acesta poate simboliza un conflict personal, griji financiare, dificultati in privinta studiilor sau o situatie dificila pe care nu o poti controla.

Asemanatoare

Ce influență are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi oua?

Daca visezi ca te-a prins ploaia si te-ai udat

Uneori, in vis nu vezi doar ploaia cazand ci, uneori, vezi cum fata ti se uda, cum ti se uda parul sau hainele din cauza ploii. Acest vis are in general o semnificatie pozitiva. Numerosi sunt cei care asociaza acest vis cu fertilitatea. Poate incerci sa ramai insarcinata si aceasta imagine este de bun augur.

Daca visezi ca ploua noaptea

Noaptea nu face decat sa intensifice semnificatia ploii care apare in visele tale. Ploaia, in obscuritatea noptii, face referire la introspectie, la un lucru care nu este neaparat negativ insa care evoca o singuratate nedorita. Acest lucru poate reflecta un sentiment de nostalgie, poate cineva la care ai tinut te-a parasit si iti lipseste enorm sau poate fi vorba despre nostalgie cu privire la o perioada fericita din viata ta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi monede?

Daca alergi prin ploaie

Daca nu exista anxietate in visul tau, un element care l-ar transforma intr-un cosmar, daca visezi ca alergi prin ploaie acest lucru semnifica bucuria, speranta la un viitor mai bun sau libertatea. Inseamna ca te simti puternica si ca iti duci intotdeauna obiectivele la bun sfarsit.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More