Ce inseamna cand visezi pisica

Pisica in vis reprezinta o legatura directa cu latura felina. La femei pisica in vis reprezinta un semn de senzualitate. Pisica desemneaza latura utila insa latura capricioasa, mereu pusa pe joaca. Simbolizeaza in egala masura latura jucausa a femeii care uneori poate fi perceputa drept animalica.

Pisica este un mamifer imprevizibil, poate zgaria, sa muste sau sa doarma, in functie de dispozitie. Pisica in vis este un semn ca ar trebui sa fii mai supla si sa lasi deoparte unele lucruri.

Ce inseamna cand visezi pisica? Semnificatiile pozitive

Daca iti apare o pisica in vis acest lucru inseamna ca proiectele tale au mari sanse sa avanseze, unele situatii urmeaza sa se concretizeze. Daca visezi o pisica ca intra in casa ta, acest lucru semnifica o angoasa de gestionat. Daca in vis iti apare o pisica care se hraneste, acest lucru inseamna ca ar trebui sa fii mai optimist. Daca pisica apare la tine in pat, acest lucru inseamna ca vei avea numeroase bucurii in viitorul apropiat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi lumina?

Daca visezi o pisica fugind, acest lucru inseamna ca vei depasi cu usurinta un obstacol. Cu toate acestea, daca vei avea nevoie de sfatul unui apropiat, nu ezita sa il ceri. Daca in vis iti apare o pisica care cade de la fereastra, acesta este un semn ca un prieten vechi va organiza in weekend o mica reuniune pentru a sarbatori revederea.

Ce inseamna cand visezi pisica? Semnificatiile negative

O pisica moarta in vis desemneaza un eveniment neplacut insa, la scurt timp cerul se va insenina din nou. O pisica agresiva in vis arata ca esti gelos pe cineva, pe cineva din anturaj fara vreun motiv aparent. Daca visezi o pisica ranita acest lucru inseamna ca iti este frica de o veste proasta. Daca in vis pisica iti apare bolnava acest lucru inseamna ca cineva din familie urmeaza sa se imbolnaveasca. Pisica in apa inseamna ca ai tendinta sa eviti problemele.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More