Ce inseamna cand visezi pantofi

Chiar daca stilul nostru vestimentar ne reflecta personalitatea si stilul nostru de viata, diferitele piese vestimentare pot avea semnificatii mai profunde intr-un vis. Visul tau se invarte in jurul unei perechi de pantofi si nu intelegi semnificatia acestui vis.

Ti se pare un vis extrem de ciudat insa, totusi, ai impresia ca este important pentru a-ti analiza trecutul prezentul si viitorul? Iata ce inseamna cand visezi pantofi.

Ce inseamna cand visezi pantofi albi?

Purtati in picioare, pantofii se afla in stransa legatura cu radacinile si cu originile. Drept urmare, pantofii albi sunt simbolul radacinilor pure. Esti intr-o relatie de simbioza cu trecutul tau si cu mediul in care ai crescut. Daca ai avut o neintelegere cu un membru al familiei si, din acest motiv iti este greu sa te intorci in tara de origine sau in orasul natal, trebuie sa stii ca nu trebuie sa simti niciun fel de indoiala. Problemele din trecut sunt ingropate si poti face pace cu trecutul tau.

Asemanatoare

Ce influenta are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi scoala?

Ce inseamna daca visezi pantofi negri?

Spre deosebire de pantofii albi, pantofii negri simbolizeaza o legatura de ura si un dezechilibru flagrant. Daca ai avut un conflict cu parintii sau cu altcineva din familie, trebuie sa stii ca situatia se va agrava de-a lungul timpului. Nu este momentul potrivit de a vorbi cu ei sau de a incerca sa rezolvi aceasta situatie.

Ce inseamna daca visezi pantofi rosii?

Acest vis simbolizeaza ca radacinile tale iau foc. Acest vis poate avea semnificatii contradictorii. Prima semnificatie ar fi pierderea unei persoane apropiate, o persoana pe care ai cunoscut-o in copilarie sau un membru al familiei. Rosul din pantofi este focul care imbratiseaza trecutul tau. Chiar daca iti doresti sa intervii, nu poti face absolut nimic in acest sens. Mainile iti atarna pe langa picioare si ochii tai nu fac decat sa contemple focul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi lemn

A doua semnificatie a pantofilor rosii in vis este un eveniment fericit. De data aceasta, rosul simbolizeaza iubirea sau o sarcina viitoare.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More