Ce inseamna cand visezi oua?

Ai visat vreodată ouă? Dacă da, există multe interpretări posibile, în funcție de aspectul ouălor, de comportamentul tau și de natura visului.

Simbolistica oului

Oul simbolizează ciclul vieții, speranța, abundența și fertilitatea. Visul cu ouă poate avea, prin urmare, o mare varietate de semnificații, dar, ținând cont de situația și dorințele personale, vei putea, fără îndoială, să descifrezi mesajul pe care subconștientul tau încearcă să ti-l transmită.

În general, însă, oul in vis poate fi interpretat ca însemnând că te întrebi despre următorii pași în viață, că nu ești nemulțumit de viața ta actuală, ci că îți dorești mai mult. Iată câteva interpretări mai specifice, în funcție de tipul de vis.

Ce inseamna cand visezi oua mici

Dacă visezi ouă mici, înseamnă că obstacolele care te așteaptă nu sunt insurmontabile și par destul de ușor de gestionat. Pe de altă parte, dacă sunt din ce în ce mai multe ouă, înseamnă că te simți suprasolicitat și copleșit, dar asta nu este suficient pentru a te face să renunți la visele tale.

Asemanatoare

Ce influenta are Luna asupra viselor noastre?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi ca esti rapit?

Ce inseamna cand visezi oua mari

Dacă ouăle din visele tale sunt mari, precum cele de struț sau de rață, acesta este în general un semn foarte bun, deoarece anunță o perioadă de abundență, fericire sau noroc. Ouale mari in vis pot însemna, de asemenea, că unele dintre cele mai importante dorințe ale tale sunt pe cale să se îndeplinească. De fapt, având în vedere că ouăle sunt adesea sinonime cu lucrurile bune, cu cât mai mari sunt cele pe care le visezi, cu atât mai bine!

Ce inseamna cand visezi oua sparte

Una dintre rarele situații în care ouăle nu sunt de bun augur este atunci când sunt sparte sau deteriorate. Un ou spart reflectă un eșec sau un vis care nu s-a împlinit. A visa unul sau mai multe ouă sparte este, în general, modul subconștientului tău de a-ți exprima dezamăgirile. Te simți obosită, descurajată și furioasă și nu știi cum să ieși din situația în care te afli.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi bratara

Ce inseamna cand visezi ca mananci oua

Dacă visezi că mănânci ouă, trebuie să știi că există două interpretări complet opuse. Dacă în visul tău mănânci ouă crude, înseamnă că ești pe cale să trăiești ceva foarte neplăcut și că tu ești principalul inițiator. Înseamnă că ești nerăbdător și că te grăbești să obții rezultate mai repede, dar acest lucru nu face decât să îți lase un gust amar în gură. În schimb, dacă visezi că mănânci ouă fierte, este un semn bun! Să mănânci o omletă în vis înseamnă că te simți mulțumită și împlinită, că nu-ți lipsește nimic și că ești conștientă că viața are multe să-ți ofere! Ești gata să depui efortul necesar pentru a obține ceea ce îți dorești.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rever-oeufs/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More